DAKEXPO

DAKEXPO

DAKEXPO

A koncepció bemutatása: 

A Dakexpo Kft. 2004 és 2008 között 5 alkalommal rendezte meg a Magyarországi Buybrand Show –  Franchise Kiállítást. A 2000-es évek közepétől a kiállítás szervezéssel párhuzamosan kezdte meg franchise tanácsadói tevékenységét a cég. Az elmúlt 15 évben számos induló vállalkozásnak és már működő hálózatnak segítettünk a növekedésben és rendszerének stabil alapokra helyezésében. Munkánk során betekintés nyertünk több száz hazai és külföldi franchise koncepció felépítésébe. Olyan franchise hálózatok fejlesztésében, ill. nemzetközi terjeszkedésében vettünk részt, mint például a DIEGO, a Benu Gyógyszertárak vagy éppen az AXA Bank.

A cég vezető tanácsadója dr. Mandel Katalin, aki 12 éve a Magyar Franchise Szövetség főtitkári posztját is betölti és korábban éveken keresztül az Európai Franchise Szövetség igazgatósági tagja volt, emellett a Franchise Vállalkozás írója, illetve a Franchising in V4 countries és a Franchising in Eastern Europe című könyvek társszerzője.

Elérhetőség és adatok:

Tevékenység: franchise tanácsadás

Kapcsolattartó neve: Milla Tamás

Cég postázási címe: 1027 Budapest, Margit krt. 64/b. II. em.

Telefonszám: (+36) 1/ 274-5186

E-mail cím: milla(kukac)dakexpo.com

Weboldal: http://www.franchisetanacsadas.hu

Kapcsolatfelvétel

Cikkek

Megbízásainak felét franchise partnerein keresztül kézbesíti a DODO

Az üzleti ötletek mindössze 6 százaléka valósul meg, franchise-rendszerrel azonban jelentősen javítható ez az arány, mivel így a vállalkozás indításával járó kockázat nagymértékben csökkenthető. Az adatvezérelt logisztikai megoldásokat kínáló DODO Partner programja néhány évvel ezelőtt indult, és szinte azonnal úttörővé vált, mára pedig megbízásainak felét franchise partnerek révén kézbesíti. A vállalat szakértői összegyűjtötték azt az öt legfontosabb tényezőt, amely a franchise mellett szól.

Iratkozzon fel hírlevelünkre