A Lan-Desk Kft. csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez

A Lan-Desk Kft. csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez

A Lan-Desk Kft. csatlakozott a Magyar Franchise Szövetséghez

A Lan-Desk Kft. 2002-ben alakult, és azóta is elkötelezett a cégek működését hatékonyabbá tevő feladatok ellátása iránt. 

Az cég fő tevékenysége megalakulásakor a kiszervezett rendszergazdai feladatok ellátása volt, amelyet azóta is sikeresen végeznek. Szolgáltatásaik folyamatosan bővültek az idők során, és 2003-ban az ERP rendszerek bevezetésének tervezésével és támogatásával kiegészítették portfóliójukat. Az itt tapasztalt problémákat látva ismét szélesítették a megoldási portfóliót az üzleti folyamatok felmérésével, egyszerűsítésével és automatizálásával, szorosan kapcsolódva a digitalizációs feladatokhoz. Emellett az integrációs megoldásokra is specializálódtak, hogy összekapcsolják, és hatékonyabbá tegyék a különböző rendszereket a piacon elérhető megoldások segítségével, vagy egyedi megoldások kialakításával.

Az elmúlt években egyre növekvő igény merült fel partnereik körében az általuk tárolt adatok gyors és hatékony elemzésére. Ennek eredményeként kialakították a Business Intelligence (BI) kompetenciát, amely mára már önálló branddé fejlődött, és a Control-Rent márkanév alatt működik. A Control-Rent egy havidíjas automatikus kontrolling megoldást kínál, amely az adatokból naprakész információkat képes előállítani.

Legújabb üzletáguk, az LD WebArts, az arculati és webes megjelenésre fókuszál. Ezen a területen segítünk a cégek arculatát kialakítani vagy újragondolni, majd erre építve modern webes megjelenést biztosítani.

Így jelenleg három portfólió elemmel (Branddel) képviselik magukat az üzleti világban:

  • LD Solutions: Üzleti folyamatokra és megoldásokra specializálódott szolgáltatásokat nyújtanak ezen a területen. Céluk, hogy hatékony és megbízható rendszereket biztosítsanak partnereiknek, amelyek hozzájárulnak üzleti sikerükhöz.
  • Control-Rent: Havidíjas automatikus kontrolling megoldást kínálnak, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy az adatokból naprakész információkat hozzanak létre. Ez segít az üzleti döntések megalapozásában és a hatékonyabb erőforrás-felhasználásban.
  • LD WebArts: Az üzleti megjelenést támogató szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek segítenek cégeknek megtervezni és kivitelezni arculati és webes megjelenésüket. Céluk, hogy modern és vonzó online jelenlétet biztosítsunk ügyfeleink számára.

A Lan-Desk Kft. mindig is az ügyfelek elégedettségére törekedett, és az általuk elvégzett fejlesztések segítségével innovatív megoldásokat kínálnak az üzleti kihívásokra. Nagy örömmel várják, hogy a Franchise Szövetség tagjaival való együttműködést, és hogy további információkat oszthassanak meg a szolgáltatásaikkal kapcsolatban.

További információ:

Pernesz Zoltán
pernesz.zoltan@lan-desk.hu

 

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu