Mutatkozzon be hálózatával a Szerb Franchise Kiállításon

Mutatkozzon be hálózatával a Szerb Franchise Kiállításon

Mutatkozzon be hálózatával a Szerb Franchise Kiállításon

Április 6 és 7 között Nemzetközi Franchise Expot rendeznek Belgrádban, amely kiváló lehetőség a térségben terjeszkedni kívánó magyar franchise koncepciók számára, hogy partnereket találjanak.

A rendezvény a Multi Solution Consult szervezésében, illetve a Szerb Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával valósul meg.

Szerbiában még csak nemrég indult virágzásnak a franchise szektor, ezért számos környező hálózat kiemelt célpontként tekint az országra, illetve a térségre. A helyi válllakozók is nyitottak az új franchise lehetőségekre, illetve a bennük rejlő potenciálra.

A kiállítás célja népszerűsíteni a franchise-t, mint kipróbált és működőképes üzleti modellt. A rendezvényen a legnagyobb szerb hálózatok mellett a szervezők igyekeznek minél több külföldi márkát is felvonultatni az érdeklődő látogatók, potenciális franchise átvevők számára.

A rendezvény kiváló lehetőség a magyar franchise hálózatok számára is, hogy nemzetközi terjeszkedésükben Szerbia, valamint a volt Jugoszláv tagállamok irányába nyissanak. A kiállító cégek bemutatásra kerülnek még a kiállítás katalógusában, valamint weboldalán egyaránt.

A bemutatkozó márkák megismerésén túl  a látogatók tanulhatnak is a franchise-ról. Nemzetközi szakértők bevonásával szakmai előadásokat, kerekasztal beszélgetéseket is szerveznek, amelyek jelentős mértékben biztosítanak majd oktató és tájékoztató tartalmat a látogatók számára.
A konferencián minden kiállító is lehetőséget kap üzleti koncepciójának szóbeli bemutatására.

A Magyar Franchise Szövetség főtitkára dr. Mandel Katalin is részt vesz előadóként a rendezvényen.

További információt a kiállítás weboldalán, ezen a linken talál.

Amennyiben cégével kiállítóként kíván részt venni az expon, ezen a linken regisztrálhat.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu