Már csak egy hely van franchise képzésünkre

Már csak egy hely van franchise képzésünkre

Már csak egy hely van franchise képzésünkre

A Magyar Franchise Szövetség áprilisban ismét franchise képzéssorozatot indít. Az előadásokon vállalkozók és induló, új franchise hálózatok vezetői ismerkedhetnek meg a sikeres hálózatépítéssel, marketinggel...

A Magyar Franchise Szövetség áprilisban ismét franchise képzéssorozatot indít.

Az előadásokon vállalkozók és induló, új franchise hálózatok vezetői ismerkedhetnek meg a sikeres hálózatépítéssel, marketinggel illetve, hogy hogyan találják meg a potenciális franchise partnereket.

Alkalmas-e vállalkozása a franchise rendszerben való terjeszkedésre? Hogyan lehet sikeres franchise hálózatot építeni? Milyen az ideális franchise átvevő, hogyan lehet hatékonyan partnert keresni? Mit jelent a kettős marketing? Mik a márkaépítés legfontosabb szabályai?
A résztvevők a fentiek mellett sok más kérdésére is választ kapnak majd a franchise világából.

Az előadásokat dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára tartja.

Minden képzési alkalmat egy ismert hazai franchise hálózat tulajdonosával, vezetőjével való konzultációval zárunk.

Az előadássorozat részletes tartalma:

2022. április 21.
Mitől sikeres egy franchise hálózat? A franchise üzleti modell felépítése, a jól működő rendszerek kritériumai, a kudarc lehetséges okai. Melyik hálózatokból lehet franchise, és melyekből nem?

2022. április 26.
Milyen egy jó rendszergazda? A sikeres rendszergazda ismérvei, hozzáállása. Mintaegység, működési tapasztalat, a koncepció fejlődése, üzleti terv, franchise díjak, és minden ami a franchisehoz kell. Rendszergazda feladatai, kötelezettségei.

2022. április 28.
Ki az ideális átvevő és milyen tulajdonságokkal rendelkezik? Az átvevő kiválasztás folyamata. Az átvevő kiértékelése, a kiválasztás folyamatának modellezése. Milyen átvevőket keresnek a világ vezető hálózatai és hogyan változik az átvevők iránti igény a világban. Milyen növekedési modellt válasszunk.

2022. május 3.
Hogyan találjuk meg az első átvevőket? Kettős marketinga franchiseban, új marketing tendenciák, hogyan keresnek partnert a világ franchise hálózatai, valamint a sikeres magyar hálózatok. Mely közösségi oldalak, online felületek váltak be a franchise hálózatoknak.

2022. május 5.
Egy hálózat növekedésével járó feladatok. Franchise prezentációk, szerződéskötés előtt átadandó információk köre. A franchise központ finanszírozása és a franchise sales folyamata.

A képzés sorozat kis létszámú (maximum 8 fő) formában kerül megrendezésre.

Valamennyi képzési alkalom 10:00 órától 15:00 óráig tart.

A részvétel 119.000 Ft + Áfa / fő. A számla végösszege minden esetben bruttó 15.000 Ft természetbeni juttatást tartalmaz.

A regisztrációhoz kattintson ide.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu