Elég gazdag vagy ahhoz, hogy nálunk legyen a befektetésed?

Elég gazdag vagy ahhoz, hogy nálunk legyen a befektetésed?

Elég gazdag vagy ahhoz, hogy nálunk legyen a befektetésed?

Mert az igazán gazdagoknak nálunk van „betétje”. Ha velünk fektetsz be, olyan hozamod lesz, mint senki másnak. Csak képzeld el, hogy amit este a betétedbe teszel, az tízszeresen térül majd meg, és ez így megy nap nap után.

Mi azonban egy kicsit mások vagyunk, mint egy bank. Mert nem pusztán pénzben utazunk, hanem pillanatokban, érzelmekben, álmokban és ahol ezek legeslegjava megszületik: ágybetétekben

Esztergom, Salgótarján, Kaposvár, Zalaegerszeg, Békéscsaba, Nyíregyháza, Eger és Veszprém figyelem!

A piacdiktáló Matrackuckó Alvásszaküzlet hálózat franchise partnereket keres e városokban, hogy behálózza egész Magyarországot és hogy így, vagy úgy de beférkőzzön majd minden hálószobába.

Ez egy olyan álom, amiből ki lehet maradni, csak nem érdemes.

Egy álom csak azoknak, akik az igazi gazdagságot keresik velünk együtt.

Szerencsés helyzetben vagy

Már csak azért is mert a „tanulási görbénk” (és befektetésünk) jó részét megspórolhatod, már a csatlakozásoddal. És pláne azért, mert az alapoknál lényegesen többet kapsz kulcsrakészen, gyakorlatiasan, azonnal megvalósíthatóan.

  • Megtervezzük az üzleted: stratégiát alkotunk, a célokhoz eszközöket rendelünk, így a helyi marketing lehetőségek is kinyílnak előtted. A tervet is közösen valósítjuk meg. Mi segítünk a hogyanban, támogatunk téged vagy a csapatodat.
  • Saját gyártású termékeket kapsz: amelyek a Hazai termék, vagy a Hazai feldolgozású termék védjegye alatt kerülnek forgalomba, de ami még fontosabb, hogy az árrésük is jó kétszer akkora, mint a konkurens termékeké.
  • Folyamatosan fejlesztéseinkből profitálsz: a rendkívüli árrésnek köszönhetően, van miből magasabb fordulatra kapcsolni: fejleszteni a közel 200 Milliós forgalmú webáruházunkat, a 15.000 fős törzsvásárlói rendszerünket, vagy épp felhúzni egy vadiúj gyártócsarnokot.
  • Ellenőrizzük a céged haladását: figyeljük, ha valami nem fejlődik, segítünk az elakadásokban. (Az se lehet véletlen, hogy hogy 2019-ben „AZ ÉV MULTI-BRAND FRANCHISE ÁTVEVŐJE” nagydíját is a Matrackuckó kapta.)
  • Elmondjuk, amit tudunk: személyes oktatást kapsz a legjobbaktól, és 15 év és 120.000 matrac után talán kijelenthetjük, hogy tényleg a legjobbaktól.

Ha a pályánk elején elérhető lett volna ez a tudás, akkor megúsztuk volna azt a rengeteg milliót és jó pár évet, amit a piac feltérképezésére, megértésére, stratégiaalkotásra, termékfejlesztésre, értékesítési tréningekre és a szakmai konferenciákra fordítottunk.

Partnerek, akik az igazi gazdagságot keresik.

Játssz el a gondolattal, hogy egyik napról a másikra felépítesz egy vállalkozást, kinyitod a saját alvásszaküzleted ajtaját, és biztosítod a családod jövőjét.

Képzeld el, hogy a mindennapi munkáddal másokon is segítesz: emeled a hazai alváskultúra színvonalát és a pihentető alvás élményét nyújtod egyre több magyar család számára.  Miközben minden este azzal a gondolattal fekszel le, hogy ma is több lettél.

Az igazi gazdagság az, hogy van lehetőséged választani. És ha tetszik ez az „álom”, hát válaszd ezt és tegyük valóssággá együtt.

Csatlakozz a Matrackuckó Alvásszaküzletek hálózatához, és vedd fel velünk a kapcsolatot:

www.matrackucko.hu/matrackucko_franchise

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu