Februárban végén rendezik meg az IFA kongresszusát

Februárban végén rendezik meg az IFA kongresszusát

Februárban végén rendezik meg az IFA kongresszusát

Február 26 és március 1 között kerül megrendezésre a világ legnagyobb franchise eseménye.

2022. február 26. és március 1. között San Diegoban, az Egyesült Államokban kerül megrendezésre a Nemzetközi Franchise Szövetség (International Franchise Association – IFA) éves kongresszusa (Annual Convention 2022). A franchise esemény számos előadást, kerekasztal beszélgetést, illetve workshopot kínál a több ezer, a világ minden részéről érkező résztvevő számára.

Az évente megrendezésre kerülő esemény (tavalyi évben online) célja, hogy segítse a franchise szektor szereplőit, így rendszer mérettől függetlenül a franchise átadókat, a master franchise partnereket, a single- és multi-unit franchise átvevőket, a beszállító partnereket és minden, franchise iránt érdeklődő vállalkozást. Az IFA Convention minden résztvevő számára lehetőséget kínál tapasztalatcserére, valamint új üzleti kapcsolatok kiépítésére.

Az előadások, fórumok és kerekasztal beszélgetések témái úgy kerültek összeállításra, hogy hasznos információkat nyújtson mind az induló, mind a régóta működő hálózatok számára.

Az eseményen több mint 300 kiállító főként a franchise szektor szereplői számára szolgáltatásokat és termékeket kínáló vállalkozás mutatkozik be. A szervezők közel 5000 résztvevőre számítanak, akik közül sokan érkeznek külföldről – ahogy az elmúlt években, úgy idén is lesz magyar résztvevő.

Az IFA Kongresszussal kapcsolatos további információkat a rendezvény honlapján olvashat.

Amennyiben részt kíván venni a rendezvényen, kérjük a Magyar Franchise Szövetség titkárságán jelezze, hogy kedvezményesen tudjon regisztrálni.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu