Több, mint 200 kiálíttó mutatkozik be a szeptemberi Orosz BUYBRAND Expon

Több, mint 200 kiálíttó mutatkozik be a szeptemberi Orosz BUYBRAND Expon

Több, mint 200 kiálíttó mutatkozik be a szeptemberi Orosz BUYBRAND Expon

Idén 15. alkalommal, szeptember 27-29-én kerül megrendezésre Moszkvában a volt szovjet tagállamok és Kelet-Európa egyik legnagyobb franchise kiállítása a BUYBRAND Expo, melyet a világ legjelentősebb franchise eseményei között tartanak számon. Tavaly az rendezvényen 186 franchise hálózattal ismerkedhettek meg a résztvevők, akiknek száma egyharmadával növekedett az előző évekhez képest.

2017-ben több, mint 200 franchise hálózat lesz jelen a rendezvények, többek közt Surf’n’fries, Baskin’ Robbins, Southern Fried Chicken, Carl’s Jr., IL Patio, Cofix, Cinnabon, Coffeeshop Company, BNI GLOBAL, Invitro, Tamaris, Gipfel és még sokan mások.

A kiállítók 40%-a vendéglátóipari koncepció, főleg éttermi, vagy gyorséttermi koncepciók, míg 35%-a a kiállítóknak külföldi franchise hálózatot képvisel.

A jelenlévő franchise hálózatok induló összege franchise átvevők számára 5.000 és 20 millió dollár között mozog, de jellemzően a kiállításon résztvevő koncepciók 35%-a 20.000 dollár alatti befektetésből is elindítható.

Több, mint 6000 befektető, vállalkozó és franchise átvevő fogja várhatóan meglátogatni a rendezvényt idén. A potenciális befektetések összege a látogatók részéről több, mint 70 millió dollár. A tavalyi évek során jellemzően közel 10000, a kiállító franchise hálózatok iránti potenciális érdeklődő látogatta meg a kiállítást. A kiállítás szervezőinek véleménye szerint a rendezvény sikere alátámasztja, hogy az emberek számára sokkal kecsegtetőbb valamely ismert franchise hálózathoz való csatlakozás, mintsem saját vállalkozást indítsanak.

Az eseményre látogatóknak a kiállító márkák megismerése mellett lehetősége nyílik, hogy a helyszínen szemináriumok és előadások révén bővítsék eddigi ismereteiket. Olyan témákban hallgathatnak meg előadásokat mint, a franchise piac lehetőségei, üzleti szektorok trendjei és megoszthatják tapasztalataikat a résztvevőkkel.

A Magyar Franchise Szövetség várja az Oroszországban bemutatkozni kívánó hálózatok és az esemény iránt érdeklődők jelentkezését.

Jelentkezését, vagy kérdéseit az info@franchise.hue-mail címre várjuk.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu