Öt év után újra Franchise Kiállítás volt Budapesten

Öt év után újra Franchise Kiállítás volt Budapesten

Öt év után újra Franchise Kiállítás volt Budapesten

Öt év szünet után április 4-én ismét Franchise Kiállítás és Konferencia volt Budapesten. Az eseményen 40 franchise hálózat mutatkozott be a rendezvényre kilátogató mintegy 600 résztvevő előtt. Az esemény főtámogatója a Fornetti volt, emellett még Logiscool, Mozgásklinika, Immo1, valamint a Medeco Cleantec szponzorként hozzájárult a rendezvény sikeréhez.

Az expon a kiállítók különleges standokat építettek, hogy a látogatók minél nagyobb betekintést nyerhessenek az adott hálózat világába, belső működésébe.
A hazánkban közismert franchise rendszerek mellett (Duna House, Café Frei, Herbária, vagy az Otthon Centrum), külföldi hálózatok is keresték magyar partnereiket. A rendezvényen bemutatkozott a Used Products (holland), Infraslim és CST (szlovén), FishDelish (horvát), valamint a Medeco Cleantec (német) hálózat.

Az egynapos konferencia szakmai támogatója a Magyar Franchise Szövetség volt. A szövetség főtitkára, Dr. Mandel Katalin a franchise üzleti modell felépítéséről, a jól működő rendszerek kritériumairól, valamint a kudarcok tipikus okairól tartott előadást, míg a Szövetség elnöke, Dr. Kupai Mihály a franchise jogi aspektusaiba vezette be a résztvevőket. Emellett Bánhidi Attila, a Fornetti vezérigazgatója, a hálózat sikertörténetéről beszélt az érdeklődőknek.

Dr. Breuer Anita, a már 22 országban jelenlévő Logiscool hálózat alapítója előadásában a hazai, valamint a nemzetközi terjeszkedés kihívásaira fókuszált. Kovács Tibor, az Immo1 társtulajdonosa az ingatlanpiaci sajátosságokról, Czeglédi Tamás, a Mozgásklinika alapítója a magánegészségügyi hálózat fejlesztési tapasztalatait és tanulságait osztotta meg a résztvevőkkel. Nemzetközi hálózat is bemutatkozott a konferencián, a Medeco Cleantec tulajdonosa környezetvédelem fontosságáról beszélt és környezetbarát anyagokat mutatott be, míg a Café Frei a folyamatos megújításra kerülő termékpalettáról, valamint a külföldi terjeszkedésben szerzett tapasztalatokról beszélt.

Jövő tavasszal várhatólag még több koncepcióval, nagyobb területen várja a Franchise kiállítás és Konferencia az érdeklődőket.

Cikkek

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu