Szolgáltatások

Szolgáltatások

Szolgáltatások

Tanácsadás

Segítséget nyújtunk az induló franchise hálózatok elindításában, a dokumentáció elkészítésében, valamint a szerződés megírásában is. Emellett támogatjuk a rendszergazdákat az átvevők kiválasztásában, illetve kezelésében.

Rendezvények

A Magyar Franchise Szövetség rendszeresen szervez klubdélutánokat és más személyes, illetve online rendezvényeket tagjai, valamint a franchise iránt érdeklődő hálózatok és vállalkozók részére. Aktuális rendezvényeikkel kapcsolatban részvételi szándékát a Magyar Franchise Szövetség titkárságán jelezheti.

Franchise képzés

A szövetség évente több alkalommal kiscsoportos oktatásokat indít induló franchise vállalkozók számára. Az 5 alkalmas képzés célja, hogy bevezesse a résztvevőket a franchise és a hálózatépítés világába, mely során lehetőségük nyílik nagy hálózatok rendszergazdáival konzultálni.

Franchise Tanulmány

A Magyar Franchise Szövetség időszakonként összegzi tagjai, a franchise szektorban működő vállalkozások legfontosabb adatait – egységek száma, alkalmazottak száma, árbevétel, stb. -, hogy pontos képet kapjon a franchise magyar gazdaságban betöltött szerepéről, fontosságáról.

Díjkiosztó gálavacsora

A Magyar Franchise Szövetség megalapította saját szakmai elismerését a franchise szakterületen kiemelkedő tevékenységet nyújtók számára. A díjkiosztásnak minden évben ünnepi gálavacsorát szervez a szövetség melyen a díjazottak mellett részt vesznek a franchise szakma főbb szereplői, a szövetség tagjai és további franchise hálózatok képviselői.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu