Szolgáltatások

Szolgáltatások

Szolgáltatások

Tanácsadás

Segítséget nyújtunk az induló franchise hálózatok elindításában, a dokumentáció elkészítésében, valamint a szerződés megírásában is. Emellett támogatjuk a rendszergazdákat az átvevők kiválasztásában, illetve kezelésében.

Rendezvények

A Magyar Franchise Szövetség rendszeresen szervez klubdélutánokat és más személyes, illetve online rendezvényeket tagjai, valamint a franchise iránt érdeklődő hálózatok és vállalkozók részére. Aktuális rendezvényeikkel kapcsolatban részvételi szándékát a Magyar Franchise Szövetség titkárságán jelezheti.

Franchise képzés

A szövetség évente több alkalommal kiscsoportos oktatásokat indít induló franchise vállalkozók számára. Az 5 alkalmas képzés célja, hogy bevezesse a résztvevőket a franchise és a hálózatépítés világába, mely során lehetőségük nyílik nagy hálózatok rendszergazdáival konzultálni.

Franchise Tanulmány

A Magyar Franchise Szövetség időszakonként összegzi tagjai, a franchise szektorban működő vállalkozások legfontosabb adatait – egységek száma, alkalmazottak száma, árbevétel, stb. -, hogy pontos képet kapjon a franchise magyar gazdaságban betöltött szerepéről, fontosságáról.

Díjkiosztó gálavacsora

A Magyar Franchise Szövetség megalapította saját szakmai elismerését a franchise szakterületen kiemelkedő tevékenységet nyújtók számára. A díjkiosztásnak minden évben ünnepi gálavacsorát szervez a szövetség melyen a díjazottak mellett részt vesznek a franchise szakma főbb szereplői, a szövetség tagjai és további franchise hálózatok képviselői.

Cikkek

Az online és az offline ötvözete franchise-ban

A Mr Jeff egy áttörő technológiát alkalmazó mosodai franchise, amely gördülékeny, 48 órán belüli felvételt és házhoz szállítást kínáló applikáció alapú szolgáltatásával több mint 40 országban modernizálja

2021. évi Franchise Díjak pályázati kiírása

Újra kiírásra kerülnek a Magyar Franchise Szövetség pályázatai franchise rendszergazdáknak, illetve átvevőknek. Pályázzon a Magyar Franchise Szövetség díjaira, vagy indítsa el valamely kiemelkedő franchise partnerét

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu