Szolgáltatások

Szolgáltatások

Szolgáltatások

Tanácsadás

Segítséget nyújtunk az induló franchise hálózatok elindításában, a dokumentáció elkészítésében, valamint a szerződés megírásában is. Emellett támogatjuk a rendszergazdákat az átvevők kiválasztásában, illetve kezelésében.

Rendezvények

A Magyar Franchise Szövetség rendszeresen szervez klubdélutánokat és más személyes, illetve online rendezvényeket tagjai, valamint a franchise iránt érdeklődő hálózatok és vállalkozók részére. Aktuális rendezvényeikkel kapcsolatban részvételi szándékát a Magyar Franchise Szövetség titkárságán jelezheti.

Franchise képzés

A szövetség évente több alkalommal kiscsoportos oktatásokat indít induló franchise vállalkozók számára. Az 5 alkalmas képzés célja, hogy bevezesse a résztvevőket a franchise és a hálózatépítés világába, mely során lehetőségük nyílik nagy hálózatok rendszergazdáival konzultálni.

Franchise Tanulmány

A Magyar Franchise Szövetség időszakonként összegzi tagjai, a franchise szektorban működő vállalkozások legfontosabb adatait – egységek száma, alkalmazottak száma, árbevétel, stb. -, hogy pontos képet kapjon a franchise magyar gazdaságban betöltött szerepéről, fontosságáról.

Díjkiosztó gálavacsora

A Magyar Franchise Szövetség megalapította saját szakmai elismerését a franchise szakterületen kiemelkedő tevékenységet nyújtók számára. A díjkiosztásnak minden évben ünnepi gálavacsorát szervez a szövetség melyen a díjazottak mellett részt vesznek a franchise szakma főbb szereplői, a szövetség tagjai és további franchise hálózatok képviselői.

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu