Köztéri média optimalizáló céggel bővült a Franchise Szövetség

Köztéri média optimalizáló céggel bővült a Franchise Szövetség

Köztéri média optimalizáló céggel bővült a Franchise Szövetség

Az OptiPoster Kft. 20 éves szakmai tapasztalatára támaszkodva nagy körültekintéssel foglalkozik országos lefedettséget biztosító közterületi és rádiós reklámkampányok megvalósításával. Büszkék arra, hogy széles portfóliójukban olyan kiváló minőségű helyeket kínálnak, amelyek optimális láthatóságot biztosíthatnak ügyfeleik kampányainak.

Mit kínálnak?

  • Stratégiai elhelyezkedés: A kampányokat úgy tervezik meg, hogy a kiválasztott reklámfelületek a város stratégiai pontjain helyezkedjenek el, biztosítva ezáltal a magas elérést!
  • Közönségcélzás: a cél az, hogy biztosítsák az ügyfeleiknek, hogy folyamatosan ott tudjanak lenni a vásárlóik fejében. Ennek érdekében javaslatot tesznek az eszközhasználatra az időzítésre az optimális városeloszlásra és felület mennyiségekre is. Szükség esetén az óriásplakátokon és citylightokon túl további eszközöket is bevonnak a kampányba.
  • Kreatív lehetőségek: Rugalmas és innovatív megoldásokat biztosítanak annak érdekében, hogy az Ön reklámja kitűnjön a tömegből.

  • Mérés és monitoring: A közterületi kampányok mérése eltér az online kampányokétól, de az OptiPoster rendelkezik azokkal az iparágilag is elfogadott szoftverekkel, amelyekkel objektív képet kapnak a kampányaik eredményességét illetően, már a tervezési fázisban is. Kampányaikról a kihelyezési fotókon túl független monitoring cég által készített fotók is kérhetők. A kampányok hatékonyságát 1000 fős reprezentatív mintára alapuló utólagos hatás vizsgálattal mérik.
  • Kimagaslóan jó ár-érték arány: Céljuk, hogy olyan csomagot kínáljanak ügyfeleiknek, mely optimálisan illeszkedik vállalkozásukhoz és költségvetésükhöz.

A Magyar Franchise Szövetség társult tagjaként segítséget szeretnének nyújtani a hazai Franchise hálózatoknak abban, hogy hatékony és egységes reklámkampányokat tudjanak megvalósítani, amivel támogatni tudják üzleti céljaikat és Franchise partnereiket egyaránt.

Felmerülő kérdésükkel, vagy további információért forduljanak Kosár Zoltánhoz, az OptiPoster tulajdonosához az alábbi elérhetőségek egyikén:

kosar.zoltan@optiposter.hu

+3620-321-9901

Cikkek

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu