A 4 legfontosabb dolog a sikeres franchise vállalkozáshoz!

A 4 legfontosabb dolog a sikeres franchise vállalkozáshoz!

A 4 legfontosabb dolog a sikeres franchise vállalkozáshoz!

A fent felsorolt, illetve még sok más kapcsolódó kérdésére ad választ a Magyar Franchise Szövetség szeptember elején induló kis létszámú képzéssorozata. Az előadásokon vállalkozók és induló, új franchise hálózatok ismerkedhetnek meg a sikeres hálózatépítéssel, marketinggel és, hogy hogyan találják meg a potenciális franchise partnereket. A képzéssorozat 4 alkalomból és különböző témákból áll, így mindenki kiválaszthatja a számára érdekeset. Az előadásokat dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára tartja.

Minden eseményt személyre szóló konzultációval zárunk, amelyen valamelyik ismert franchise hálózat tulajdonosa, vagy vezetője is részt vesz.

Az előadássorozat részletes tartalma:

2018. november 8.  Mitől sikeres egy franchise hálózat? A franchise üzleti modell felépítése, a jól működő rendszerek kritériumai, a kudarcok tipikus okai. Milyen üzleti koncepció alkalmas franchise hálózat kialakítására.

2018. november 15.  Milyen egy jó rendszergazda? A sikeres rendszergazda ismérvei, hozzáállása. Mintaegység, működési tapasztalat, a koncepció fejlődése, üzleti terv, franchise díjak. Rendszergazda feladatai, kötelezettségei, felelőssége.

2018. november 29.  Ki az ideális átvevő és milyen tulajdonságokkal rendelkezik? Az átvevő kiválasztás folyamata. Átvevő kiértékelés, kiválasztás folyamatának modellezése. Milyen átvevőket keresnek a világ vezető hálózatai, hogyan változik az átvevők iránti igény a világban. Milyen növekedési modellt válasszunk.

2018. december 5.  Hogyan találjuk meg az első átvevőket? A franchise kettős marketingje, új marketing tendenciák, hogyan keresnek partnert a világ franchise hálózatai, valamint a fiatal, sikeres magyar hálózatok.  Mely média a leghasznosabb a franchise hálózatok számára?

Jelentkezés

Jelentkezni online az alábbi linken lehet.

A részvétel 64.000 Ft + Áfa / fő. Kedvezmény: cégenként, több résztvevő jelentkezése esetén a második főnek a részvétel 54.000 Ft + Áfa / fő. A számla végösszege minden esetben bruttó 3.000 Ft természetbeni juttatást tartalmaz.
Oktatás helyszíne: 1027 Budapest, Margit krt. 64/B. II. emelet
Időpontok: 2018 november 8., 15., 29., valamint december 5. 10:00-15:00
Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a képzésekről, kérem keresse a Magyar Franchise Szövetség irodáját az info@franchise.hu e-mail címen, vagy a +36-1-391-7313-as telefonszámon.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu