Cégmarketing trendek – 2024

Cégmarketing trendek – 2024

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői jelentős kedvezménnyel vehetnek részt a hibrid konferencián.

  1. Helyszíni részvétel:
    15500 Ft helyett 12 500 Ft + áfa. Kuponkód: SZPSZ24
  2. Távoli részvétel (videóközvetítés):
    17500 Ft helyett 14 500 Ft + áfa. Kuponkód: SZPT24
  3. Kombinált részvétel (helyszíni és távoli):
    23500 Ft helyett 20 500 Ft + áfa. Kuponkód: SZPK24

Figyelem! A kedvezmény igénybevételéhez a Regisztrációs űrlap tetején levő „Kupon kód” mezőbe írják be a választott kedvezmény kódját!

Cégmarketing trendek – 2024

Időpont: 2024. május 30. csütörtök, 9.30–16.30

Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. 7. emelet

Távolról videón résztvevőknek: május 31. 12 órától június 9.-ig jelszóval

Aki lemarad, az kimarad❗
👉Legyünk ott mindenhol! Ez a jelszava mostanában a cégeknek. Nagy kommunikációs zajban kell észrevehetővé válnunk. Ember és technológia felpörgetett állapotban van! Ez 2024 marketingtrendje.
👉Evolúciós vagy már inkább revolúciós ugrás tanúi vagyunk? Az AI diktálta tempó óriási. Ember legyen a talpán, aki bírja követni a naponta ezrével piacra dobott újdonságokat. Te tudod követni?
👉A cégstratégiai szintre emelt marketingre az elmúlt évben áttevődött a teljes értékesítői felelősség is. Csak jóval nagyobb büdzsével lehet a mindenhol jelen levés kényszerének megfelelni.
Mikor online és mikor offline? Social media, hírlevél, print vagy a konferencia, podcast a nyerő? A technológia és az adatvezéreltség igénye mennyivel növelte meg a büdzsét? Hogyan szólítsuk meg a célcsoportot 2024-ben? A B2B marketingben most mi a menő? Hogyan juttassuk el üzeneteinket az egyre nagyobb kommunikációs zajban❓
👉Ezekre a kérdésekre adnak választ a szakma legjobbjai a 12. alkalommal megrendezendő Cégmarketing trendek című konferencián.

Miről szólunk?

Legyünk ott mindenhol! Ez a jelszava mostanában a cégeknek. Mindenhol látszódni, hallatszódni kell, hogy a nagy kommunikációs zajban észrevegyenek. Aki lemarad, az kimarad. Ember és technológia ezért van most felpörgetett állapotban! Ez 2024 marketingtrendje.

Evolúciós vagy már inkább revolúciós ugrás tanúi vagyunk? Az AI diktálta tempó óriási. Ember legyen a talpán, aki bírja követni a naponta ezrével piacra dobott újdonságokat.

A marketingre az elmúlt évben áttevődött a teljes értékesítői felelősség. A cégstratégiába beemelt marketing minden ága, legyen az offline, online marketing, PR, kommunikáció, brandépítés, csak jóval nagyobb büdzsével tud a mindenhol jelen levés kényszerének megfelelni.

Mikor online és mikor offline? Social media, hírlevél, print vagy a konferencia, podcast a nyerő? A vásárló szívéhez, lelkéhez, eszéhez, pénztárcájához vagy a vágyaihoz szóljunk? A technológia és az adatvezéreltség igénye mennyivel növelte meg a büdzsét? Milyen stílus hoz ma több vevőt? Hogyan szólítjuk meg a célcsoportot? A B2B marketingben most mi a menő?

Hogyan juttassuk el üzeneteinket az egyre nagyobb kommunikációs zajban?

Ezekre a kérdésekre adnak választ a szakma legjobbjai a 12. alkalommal megrendezendő Cégmarketing trendek című konferencián.
 

Kiknek szóljunk?

Várjuk a kkv-döntéshozókat, a cégek marketing-kommunikációs vezetőit, munkatársait, az értékesítési felelőseit, s a cég arcait, akiknek feladata, hogy a marketing megnövekedett, stratégiai szerepét a cégben tudatosan erősítsék.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu