Magyarországon tartott előadást a Signal 88 Security alapítója

Magyarországon tartott előadást a Signal 88 Security alapítója

Magyarországon tartott előadást a Signal 88 Security alapítója

November 6-án, a Magyar Franchise Szövetség meghívására tartott előadást Reed Nyffeler, az Egyesült Államok egyik vezető vagyonvédelmi franchise hálózatának alapítója és vezérigazgatója. A rendezvény keretében Reed Nyfeller bemutatta a Signal 88 Security üzleti modelljét és müködését, illetve a jövőbeni magyarországi terjeszkedési stratégiájukat.
A Signal 88 Security már 4 országban több, mint 350 franchise partnerrel rendelkezik, most Magyarországon keresi kizárólagos partnerét. A vállalat különböző védelmi és biztonsági szolgáltatásokat nyújt. A riasztó telepítés mellett, mind személygépkocsis, mind pedig gyalogos illetve kerékpáros járőrökkel is védik az ingatlanokat, emellett különböző rendezvények, események biztonsági szolgálatát is ellátják.
A hálózat terjeszkedését tekintve eddig Észak-Amerikára és Ausztráliára összpontosított, viszont most elérkezett az idő, hogy Európában is megvesse a lábát. Németország, Franciaország és az Egyesült Királyság után ezúttal Magyarországon keresi a hálózat új mester franchise átvevőjét.
Első sorban olyan partnert keresnek, aki első akar lenni és azonosulni tud a vállalat értékeivel. A Signal 88 Security alapértékei a szenvedély, becsület, őszinteség, az ügyfélkapcsolatok, a szolgálat és az innováció. A hálózat célja, hogy biztonságérzetet adjon ügyfeleinek, hogy így nyugodtan foglalkozhassanak azzal ami számít, anélkül hogy biztonságuk miatt aggódnának.
Reed Nyffeler januárban ismét Magyarországra látogat és előadást tart a Magyar Franchise Szövetség díjkiosztó gálavacsoráján 2019. január 31-én.

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu