Keressen franchise partnereket a Varsói Franchise Expon

Keressen franchise partnereket a Varsói Franchise Expon

Keressen franchise partnereket a Varsói Franchise Expon

Október 19 és 21 között  immár 21. alkalommal kerül megrendezésre a Varsói Franchise Kiállítás. 

A rendezvény Kelet-Európa legjelentősebb franchise rendezvénye, amelyen a nemzetközi brandek mellett évről évre magyar hálózatok is bemutatkoznak.

A rendezvény kiváló lehetőség a külföldön terjeszkedni vágyó hazai franchise koncepciók számára, Lengyelországban ugyanis különösen népszerű a franchise, így sok hálózat ugródeszkaként tudja használni a lengyel piacot Nyugat-Európa országokban való megjelenés előtt.

Átvevő jelöltek számára is releváns a rendezvény. Több olyan márka is kiállít, melyeknek még nincs egysége hazánkban, de aktívan keresnek partnereket Magyarországon. Az érdeklődők ezen a linken megismerhetik a kiállító brandeket.

Az esemény a Franchising.pl és a PROFIT system szervezésében, a Lengyel Franchise Szövetség szakmai támogatásával kerül megrendezésre.

A rendezvény 3 napja alatt a látogatók tanulhatnak is a franchise-ról. Előadásokon, kerekasztal beszélgetéseken vehetnek részt, ahol tapasztalt szakemberek látják el őket tanácsaikkal, felkészítve a jövő franchise vállalkozóit egy hálózathoz való csatlakozással járó feladatokra.

A rendezvény 2023. október 19-tól 21-ig tart, 10 órától 17 óráig csütörtökön és pénteken, szombaton pedig 10 órától 15 óráig. Látogatók számára a jegy 30 Zloty-ba kerül, melyet a bejáratnál, vagy előre online ezen a linken vásárolhatnak meg.

Amennyiben kiállítóként részt kíván venni a rendezvényen, illetve bővebb információért érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:
Magyar Franchise Szövetség
info@franchise.hu
+36 20 342-3-342

Cikkek

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu