Nemzetközi sikerek, két MFSZ hálózat átvevőit díjazták

Nemzetközi sikerek, két MFSZ hálózat átvevőit díjazták

Nemzetközi sikerek, két MFSZ hálózat átvevőit díjazták

December 3-án hatodik alkalommal rendezték meg a Best Franchisee of the World díjkiosztó gálát Firenzében, ahol az előző évekhez hasonlóan, ismét hazai hálózat(ok) sikerét ünnepelhettük. 

Az eseményen az egyes országok franchise szövetségei által jelölt, kiemelkedő tevékenységet nyújtó hálózatok átvevői közül évről évre megválasztásra kerülnek a világ legjobb franchise átvevői. A kiéleztett verseny döntőjébe a 14 legkiválóbb átvevő került be, nagyrészt spanyol, olasz, mexikói hálózatok képviselői.

A Magyar Franchise Szövetség az Alma Gyógyszertárak egyik innovatív, a hálózat több éves átvevőjét, File Szabolcsot, míg a szövetség másik tagja, a High-Care Cosmetics, Kesjar Editet indította a megmérettetésben, ahol számos nagy nemzetközi hálózat átvevőit megelőzve, minden várakozást felülmúlva, File Szabolcs és az Alma Gyógyszertárak második helyezést, Kesjár Edit és a High-Care Cosmetics, negyedik helyezést értek el.

File Szabolcs, az Alma Gyógyszertárak közel 4 éves átvevője, kiemelkedő eredményét, a hálózaton belüli, innovatív fejlesztéseinek, köszönheti, az elsők között vette át a franchise új arculatát. Fejlesztéseinek köszönhetően, egységeiben a forgalom közel egyharmadával nőtt, innovatív megoldásait a hálózat is átvette melyek azóta az arculat szerves részét képezik.

A High-Care Cosmetics mester átvevője, Kesjár Edit, az elsők között csatlakozott a franchisehoz, Ő kezdeményezte azt a – ma 42 országban használt – szoftvert, melynek segítségével a rendszer képes testreszabott kezeléseket nyújtani ügyfeleinek, Edit ezentúl, többek közt 40 új termék bevezetésével és az új átvevők képzésével is hozzájárult a hálózat fejlődéséhez.

dr. Mandel Katalin (a Magyar Franchise Szövetség főtitkára), File Szabolcs (Alma Gyógyszertárak), Kesjár Edit (High-Care Cosmetics)

A díjakat egy nemzetközi szakemberekből álló zsüri ítélte oda. Brazília, Mexikó, Egyesült Államok, Olaszország, Spanyoloszág, Argentína mellett a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, dr. Mandel Katalin is bekerült a nemzetközi szakemberekből áll zsüribe.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu