XIV. Magyar Fenntarthatósági Csúcs – 2023

XIV. Magyar Fenntarthatósági Csúcs – 2023

XIV. Magyar Fenntarthatósági Csúcs – 2023

XIV. Magyar Fenntarthatósági Csúcs – 2023

Ég a világ

Szeretettel meghívjuk a PP Konferenciaközpont és a BKIK XIV. Magyar Fenntarthatósági Csúcs című konferenciájára, melyen az Franchise Szövetség Szakmai partnerséget vállalt. Tagtársaink, partnereink jelentős kedvezménnyel vehetnek részt konferenciánkon.

  1. Helyszíni részvétel:

15 500 Ft helyett 12 500 Ft + áfa.  Kuponkód: SZPSZ23

  1. Távoli részvétel (videóközvetítés)

17 500 Ft helyett 14 500 Ft + áfa. Kuponkód: SZPT23

  1. Kombinált részvétel (helyszíni és távoli):

23 500 Ft helyett 20 500 Ft + áfa. Kuponkód: SZPK23

 

A felelősen gondolkodó és cselekvő üzletemberek, a civil szektor és a tudomány képviselőinek éves nagy találkozója a fenntarthatóságért!

 

Időpont: 2023. november 16. (csütörtök) 9.00–16.40

Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. (7. emelet.)

Távolról résztvevőknek: a következő nap 12 órától + még 9 napig jelszóval

Égnek az erdők, a városok. Kontinenseket elmosó áradások, éhínség, forróság, pusztító földrengések, járványok. A migráció megoldhatatlanná vált a nemzetek számára. Természeti, humanitárius és geopolitikai összeomlás tanúi vagyunk. Kiszámíthatatlanná vált nemzeti és világgazdasági folyamatokban, hatalmas bizonytalanságban kell a gazdasági szereplőknek termelni, működni.

Hiába volt minden figyelmeztetés. A földi élet egyensúlyi rendszerei megdőltek, s elérték azt a pontot, ahonnan már nincs visszaút. Szétesik minden, ami eddig stabil volt.

Sok nehézségre kell készülnünk. Közben új stabil pontokat kell találnunk az összeomlás mentén keletkező új világban.

A pénzéhség, a hatalomvágy nem csillapodott. Sőt! Az energiaválság nyertesei nem tudnak jól lakni. A politikai színtéren eldurvult a harc a globális hatalom újraelosztásáért.

Nem jól áll a fenntartható fejlődés esélye!

Kiknek szólunk? Ismét, immár 14. alkalommal összehívjuk a magyar társadalom és gazdaság felelőseit, az üzleti szektor képviselői mellett a tudomány, az oktatás, a kormányzat, a civil szervezetek felelős gondolkodóit és cselekvőit, osszák meg tudásukat egymással! Beszéljük meg, mit kell tennünk, hogy gyökeres fordulatot vegyen a nemzetek, emberek, a profittermelők gondolkodásmódja, értékrendje. Mert ahová most tartunk, az fenntarthatatlan!

Merre tovább?

Mit tudunk mi emberek tenni azért, hogy világunk élhető maradjon?

Mit kell megértenünk és mit kell cselekednünk érte?

Fővédnökök

Meghívott résztvevőink, előadóink, beszélgetőpartnereink a tudomány, az oktatás, az üzleti élet, a civil szektor és az üzleti szektor, valamint a kormányzat felelős gondolkodói, cselekvői.

Ismét, immár 14. alkalommal összehívjuk a magyar társadalom és gazdaság felelőseit, az üzleti szektor képviselői mellett a tudomány, az oktatás, a kormányzat, a civil szervezetek felelős gondolkodóit és cselekvőit, osszák meg tudásukat egymással! Beszéljük meg, mit kell tennünk, hogy gyökeres fordulatot vegyen a nemzetek, emberek, a profittermelők gondolkodásmódja, értékrendje. Mert ahová most tartunk, az fenntarthatatlan!

A konferencia részletes programja és regisztráció ezen a linken.

 

Cikkek

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu