Bemutatkozik a Maráczi Serház koncepció

Bemutatkozik a Maráczi Serház koncepció

Bemutatkozik a Maráczi Serház koncepció

A Maráczi Serház koncepció 2018-ban debütált a fesztiválok világában. Az egyedi, kör alakú italpultjaik rendkívül népszerűvé váltak, és számos fesztivál, rendezvény és városi esemény üde színfoltjai. A mobilegységekből egyébként nemcsak sört, hanem pálinkát, fröccsöt és limonádét is széles választékban kínálnak az érdeklődők számára.

A fesztiválokon és rendezvényeken elért sikerek inspirálták a tulajdonosokat arra, hogy létrehozzák a Maráczi Serház koncepciót, ahol a minőségi italok és az egyedi dizájn találkozik.

A Maráczi Serház üzleti modellje egy kör alakú, körbeállható italpultot foglal magában. A 6,98 méteres pult áttetsző és nyitott kialakítású, egyedi élményt nyújt a vásárlók számára. Az egyedi sörcsapok, világító söröskorsók és a letisztult dizájn megannyi apróságával hozzájárul a  vonzó vendéglátáshoz és sikeres üzemeltetéshez.

A Maráczi Serház koncepció előnyei:

  • Egyedülálló Formavilág:  a kör alakú és körbeállható pultok, valamint az exkluzív dizájn kiemelik a Maráczi Serházat a versenytársak közül
  • Kézzel Készített Kézműves Termékek: saját gyártás, minőségi termékeink garantálják az élvezetes italélményt
  • Egyszerű Üzemeltetés, Magas Árrés: az alacsony területi igény és a részletesen kidolgozott megoldások egyszerű üzemeltetést biztosítanak
  • Magas Haszonkulcs: rövid idő alatt megtérülő befektetési lehetőség
  • Központi Támogatás: a csatlakozók nem csak egy italpultot-, hanem egy teljeskörű támogatást is kapnak mellé. A központ biztosítja az áruszállítást, raktározást és minden logisztikai feladatot, míg a partnereknek csak a kiszolgáló munkatársakat és a helyszint kell biztosítani.

A hálózat tulajdonosa november 5.-én nyílt napot tartott érdeklődő vállalkozók számára. A bemutató nagy sikerrel zárult, azóta több érdeklődővel komoly tárgyalást folytatnak a franchise-hoz való csatlakozásról.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a koncepció, további információért, vagy felmerülő kérdéseit írja meg az info@egyedidrinktruck.hu email címre.

 

Cikkek

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu