Intenzíven növekszik a J.PRESS hálózata

Intenzíven növekszik a J.PRESS hálózata

Intenzíven növekszik a J.PRESS hálózata

Az utóbbi fél évben 7 új J.PRESS márkaüzlettel nőtt a J.PRESS Mega Store-ok száma Magyarországon. A hálózat tavaly a Csepel Plázában, a Szolnok Plázában és a kecskeméti Malomban nyitott egységeket, amelyet idén a Corvin Plázában, az Alba Plázában Székesfehérváron és a Zala Plázában Zalaegerszegen követtek további fehérnemű üzletek.

Legújabb gyöngyszemüket pedig 1 hónapja nyitották meg a Kálvin téren, J.PRESS design shop formájában. Az üzlet különlegessége, hogy a mai trendeknek megfelelő design bútorokkal van berendezve.

A J.PRESS 1996 óta van jelen a magyarországi piacon. A cég fehérnemű kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik. Az alsóruházati piacot tekintve a következő szegmensekben tölt be vezető pozíciót: férfi fehérnemű, férfi zokni és női zokni.

A J.PRESS franchise hálózat, a Magyar Franchise Szövetség tagja. A Magyar Franchise Szövetség több alkalommal is díjazta a hálózat kimagasló eredményeit. A J.PRESS 2010-ben az év dinamikusan fejlődő franchise hálózata lett, 2012-ben pedig Dákai Zsófia, a J.PRESS franchise hálózat franchise átvevője az “év fiatal sikeres franchise átvevője” elismerésben részesült.

 

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu