Nyílt napot szervez az EverDerm franchise érdeklődők számára

Nyílt napot szervez az EverDerm franchise érdeklődők számára

Nyílt napot szervez az EverDerm franchise érdeklődők számára

Míg hazánkban jellemzően a legtöbb szépségszalon megragadt a gyantánál és a kézikozmetikai kezeléseknél, a 2019-ben alapított EverDerm Laser Center forradalmasította a hazai lézeres szőrtelenítő piacot. A hálózat a legkorszerűbb gépek alkalmazásával, fájdalommentes és hatékony szolgáltatásaival a szőrtelenítés magyarországi specialistájaként vált ismertté.

A koncepció 2021 óta franchise-ban terjeszkedik. Jelenleg 3 franchise partner Veszprémben, Zalaegerszegen és Szolnokon üzemeltet sikeresen saját EverDerm szépségszalont.

Az EverDerm koncepció folyamatosan fejlődik, újabb és újabb szolgáltatásokkal várja folyamatosan bővülő vendégkörét. A budapesti mintaegység mára hazánk egyik legexkluzívabb szépészeti klinikájává nőtte ki magát, ahol többek között arc- és testkezelések, valamint különböző esztétikai beavatkozások is elérhetővé váltak a szépülni vágyó hölgyek számára.

A franchise hálózat hamarosan a 4. eredményes üzleti évét fogja lezárni, illetve még idén megnyitják Budapesten az első, kizárólag orvosi szolgáltatásokat nyújtó EverDerm klinikát is.

A hálózat tulajdonosai elsősorban Debrecenben, Pécsett illetve Szegeden keresnek franchise partnereket, de emellett további nagyvárosokból is várják az érdeklődőket.

Amennyiben a befektetési lehetőség felkeltette érdeklődését, látogasson el az EverDerm Budapest XIII. kerületi klinikáján megrendezésre kerülő nyílt napokra.

A hálózat alapítói, két nyílt napot szerveznek:

  • 2023. november 18-án (szombaton), 10.00 órai kezdettel, illetve
  • 2023. december 2-án (szombaton), 10.00 órától.

 

A nyílt napon résztvevők az EverDerm koncepció bemutatkozó előadásán betekintést nyernek a franchise hálózat kulisszatitkaiba. A prezentáció során megismerhetik az EverDerm koncepciót, a hálózat szolgáltatásait, valamint hogy milyen versenyelőnyt garantál az EverDerm a csatlakozó partnereinek.

A nyílt nap résztvevői testközelből megismerkedhetnek a hálózat által nyújtott szolgáltatásokkal is.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az EverDerm franchise lehetőség, ezen a linken tud regisztrálni.

További információ:

Böjte Balázs – Master Franchise
Mobil: +36 30 345 7726
E-mail: bojte.balazs@everdermlaser.hu

Cikkek

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu