Az Otthon Centrum ideális üzlethelyiségeket kínál franchise hálózatok számára

Az Otthon Centrum ideális üzlethelyiségeket kínál franchise hálózatok számára

Az Otthon Centrum ideális üzlethelyiségeket kínál franchise hálózatok számára

 

A Teréz körút 22. és Vörösmarty tér 5.  alatt elhelyezkedő üzlethelyiségek kiváló lehetőséget jelenthetnek franchise hálózatok számára budapesti terjeszkedés esetén. Mindkét ingatlan frekventált helyen van és forgalmas lokációt biztosít egy új egység nyitásához.

1066 Budapest, Teréz krt. 22. fsz.

Az ingatlan Budapest frekventált verőerén, – a Teréz körúton – az Oktogonnál helyezkedik el, kiemelt gyalogosforgalmú és láthatóságú helyszínen. A helyiség bejárata közvetlenül a villamosmegállóhoz vezető gyalogosátkelővel szemben fekszik. Környezetében megtalálható számos jelentős kiskereskedelmi (Calzedonia, Rossmann, Intimissimi) és vendéglátóegység (Starbucks, McDonalds, Burger King) éppúgy, ahogyan a szolgáltató szféra képviselői (Unicredit, CIB Bank) egyaránt.

1051 Budapest, Vörösmarty tér 5.

Az ingatlan, Budapest üzleti, turisztikai és vendéglátás tekintetében legkiemeltebb területén, az V. Kerület szívében, a Vörösmarty téren helyezkedik el. A Fashion Street és a Váci utca mellett található üzlethelyiség közelében több irodaház és frekventált vendéglátóegység is található. A lokáció turistaforgalom szempontjából szintén a leglátogatottabb területek egyikének számít a magyar fővárosban, a legpatinásabb 5-csillagos szállodák tőszomszédságában. Az üzlethelyiség 100 méteres körzetében számos privátbank, és/vagy azok kiemelt fiókjai helyezkednek el.

 

Részleteket a két üzlethelyiségről az alábbi kiajánlókban találhat. Érdeklődjön +36 70 454 0711-es számon vagy a wild.peter@biggeorge.hu email címen.
– 1051 Budapest, Vörösmarty tér 5.
– 1066 Budapest, Teréz krt. 22. fsz.

Cikkek

17. alkalommal rendezték meg a Coop Rallyt

A Polus Sütő Kft. csapata nyerte a 17. alkalommal megrendezett Coop Rally-t. A minőségi magyar élelmiszer-előállítást és -termékeket a középpontba állító, idén több mint 100

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu