Vianni, a hazai üzletlánc dinamikusan fejlődik tovább

Vianni, a hazai üzletlánc dinamikusan fejlődik tovább

Vianni, a hazai üzletlánc dinamikusan fejlődik tovább

 

A rendkívül dinamikusan terjeszkedő hálózat Szigetszentmiklós után Fejér megyében, Rácalmáson nyitotta meg márciusban újabb egységét. Ezzel a lépéssel a Dúnántúlon meglévő erős hálózatukat,  egy újabb közép-magyarországi területen működő üzlettel növelik.

Rövid áttekintés a társaságról:

A VIANNI Kft., mint a Vianni Üzletlánc üzemeltetője 1997-ben alapított, 100 százalékban magyar tulajdonú társaság. A cég hitvallása: akinek a neve bekerül a „Vianni névtáblára”, az egyúttal Vianni Családtaggá válik.

A Vianni hálózatának eddigi munkáját és eredményeit 2010-ben a Magyar Franchise Szövetség különdíjával ismerte el.

A világmárkák mellett  a Vianni saját márkás termékei: Arilux, One World, Velvetine, valamint kizárólagos forgalmazású termékei: Eveline dekorkozmetikumok, Fixinella, Bony, Hypopor, Best for You, között is kedvükre válogathatnak a betérő vásárlók.

forrás: vianni.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu