Az Alma Gyógyszertárak lett a 2023. Év Franchise Hálózata

Az Alma Gyógyszertárak lett a 2023. Év Franchise Hálózata

Az Alma Gyógyszertárak lett a 2023. Év Franchise Hálózata

Január 25-én került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség 17. Díjkiosztó Gálája.

A Magyar Franchise Szövetség gálaestje a hazai franchise szakma legrangosabb eseménye, ahol az adott év legkiemelkedőbb franchise hálózatait és átvevőit díjazzák.
Ezúttal 7 franchise hálózat képviselője, valamint 5 franchise átvevő vehetett át szakmai elismerést a Hilton Budapest Hotelben. A rendezvény főtámogatója a BENU Gyógyszertárak volt.

 

A 2023. év franchise hálózata elismerést az Az Alma Gyógyszertárak hálózat kapta. 

Az ALMA Gyógyszertárak franchise 2012-ben indult. Az utóbbi években a hálózat jelentős mértékben tudott növekedni, ezáltal ma már az ország összes megyéjében és megyei jogú városában jelen van. Jelenleg a hálózat 232 közforgalmú- és 72 fiókgyógyszertárat számlál, melyek mindegyike franchise modellben működik.

Kegyes László, az Alma Gyógyszertárak területi vezetője,
dr Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára

Második alkalommal került kiírásra az Év Válságálló Hálózata díj. Az elmúlt években megváltozott gazdasági környezet hívta életre ezt a díjkategóriát, amelyet a szövetség elnöksége az Immo1 hálózatnak ítélt.

Lizák Ottó, az Immo1 társalapítója, Dr. Kupai Mihály, a Magyar Franchise Szövetség elnöke

Az Immo1 Ingatlanközvetítő Hálózat az elmúlt években dinamikusan tudott növekedni, 2023-ban 17 új franchise partnerrel írtak alá szerződést iroda nyitásra.

A 2023. Év Külföldön Sikeresen Terjeszkedő Hazai Hálózatának az Otthon Centrumot választották, tekintettel arra, hogy a cégcsoporthoz tartozó lengyel Freedom Holding 88, 2 százalékos többségi tulajdont szerzett a lengyel ingatlanpiac egyik meghatározó ingatlanközvetítő hálózatában, az Investor Nieruchomości társaságban.

Kosztolánczy György, az Otthon Centrum vezérigazgatója, dr Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára,
Bélai Balázs OC Pénzügyi igazgatója, Kühne Kata OC ügyvezető igazgatója,  Mészáros Péter, az OC projektvezetője 

A 2023-as év Marketing díjazottja az EverDerm Laser & Beauty Clinic lett. A koncepció márkaismertsége az indulás óta növekszik. A vendégek 2/3-a a social media révén szerzett tudomást a hálózatról, amely Budapesten, Szolnokon, Veszprémben és Zalaegerszegen van jelen.

Az Internet Média és Web Díj kategória nyertese a Duna House lett, a 2023. év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata elismerést pedig a BENU Gyógyszertár hálózat érdemelte ki.

A 2023. Év Innovatív Hálózata díjban a Cafe Frei részesült. A kávézólánc az utóbbi időben betört a kiskereskedelmi szegmensbe, egyre több Cafe Frei termékkel az üzletek polcain is találkozhatnak a vásárlók.

 

Az Év Franchise átvevője a CBA franchise partnere, a Pahola és Pahola Kft. Pahola Géza és Pahola Judit (testvérek) 2000-ben csatlakoztak a CBA hálózatához. Jelenleg két CBA Príma áruházat üzemeltetnek Lepsényben és Polgárdiban.

 Pahola Géza és Pahola Judit CBA franchise átvevők átveszik a díjat Kiss Lászlótól,
a Magyar Franchise Szövetség elnökségi tagjától 

Az Év Multi-brand Franchise Átvevője díj nyertese a Fornetti és CBA egységeket üzemeltető S.Bedi Kft.

Bederna Balázs és Bederna Vilmos, Fornetti és CBA franchise partnerei, Máté Ferenc a Magyar Franchise Szövetség elnökségi tagja

Idén az Év Multi-unit Franchise Átvevője kategóriában szoros volt verseny. A szövetség elnöksége úgy határozott, hogy idén ezt a díjat két franchise átvevő megosztva kapja meg.
A Bubbles mosoda hálózat franchise partnere Tóth János, illetve a Duna House átvevője, Hornung Áron egyaránt részesült az elismerésben.

A 2023. Év Fiatal Sikeres Franchise Átvevője Pörös Emerencia, az Otthon Centrum hálózat franchise partnere lett.

A Franchise Díjátadó Gála házigazdája az ország legismertebb sportriportere, Hajdú B. István volt.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu