Az Alma Gyógyszertárak lett a 2023. Év Franchise Hálózata

Az Alma Gyógyszertárak lett a 2023. Év Franchise Hálózata

Az Alma Gyógyszertárak lett a 2023. Év Franchise Hálózata

Január 25-én került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség 17. Díjkiosztó Gálája.

A Magyar Franchise Szövetség gálaestje a hazai franchise szakma legrangosabb eseménye, ahol az adott év legkiemelkedőbb franchise hálózatait és átvevőit díjazzák.
Ezúttal 7 franchise hálózat képviselője, valamint 5 franchise átvevő vehetett át szakmai elismerést a Hilton Budapest Hotelben. A rendezvény főtámogatója a BENU Gyógyszertárak volt.

 

A 2023. év franchise hálózata elismerést az Az Alma Gyógyszertárak hálózat kapta. 

Az ALMA Gyógyszertárak franchise 2012-ben indult. Az utóbbi években a hálózat jelentős mértékben tudott növekedni, ezáltal ma már az ország összes megyéjében és megyei jogú városában jelen van. Jelenleg a hálózat 232 közforgalmú- és 72 fiókgyógyszertárat számlál, melyek mindegyike franchise modellben működik.

Kegyes László, az Alma Gyógyszertárak területi vezetője,
dr Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára

Második alkalommal került kiírásra az Év Válságálló Hálózata díj. Az elmúlt években megváltozott gazdasági környezet hívta életre ezt a díjkategóriát, amelyet a szövetség elnöksége az Immo1 hálózatnak ítélt.

Lizák Ottó, az Immo1 társalapítója, Dr. Kupai Mihály, a Magyar Franchise Szövetség elnöke

Az Immo1 Ingatlanközvetítő Hálózat az elmúlt években dinamikusan tudott növekedni, 2023-ban 17 új franchise partnerrel írtak alá szerződést iroda nyitásra.

A 2023. Év Külföldön Sikeresen Terjeszkedő Hazai Hálózatának az Otthon Centrumot választották, tekintettel arra, hogy a cégcsoporthoz tartozó lengyel Freedom Holding 88, 2 százalékos többségi tulajdont szerzett a lengyel ingatlanpiac egyik meghatározó ingatlanközvetítő hálózatában, az Investor Nieruchomości társaságban.

Kosztolánczy György, az Otthon Centrum vezérigazgatója, dr Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára,
Bélai Balázs OC Pénzügyi igazgatója, Kühne Kata OC ügyvezető igazgatója,  Mészáros Péter, az OC projektvezetője 

A 2023-as év Marketing díjazottja az EverDerm Laser & Beauty Clinic lett. A koncepció márkaismertsége az indulás óta növekszik. A vendégek 2/3-a a social media révén szerzett tudomást a hálózatról, amely Budapesten, Szolnokon, Veszprémben és Zalaegerszegen van jelen.

Az Internet Média és Web Díj kategória nyertese a Duna House lett, a 2023. év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata elismerést pedig a BENU Gyógyszertár hálózat érdemelte ki.

A 2023. Év Innovatív Hálózata díjban a Cafe Frei részesült. A kávézólánc az utóbbi időben betört a kiskereskedelmi szegmensbe, egyre több Cafe Frei termékkel az üzletek polcain is találkozhatnak a vásárlók.

 

Az Év Franchise átvevője a CBA franchise partnere, a Pahola és Pahola Kft. Pahola Géza és Pahola Judit (testvérek) 2000-ben csatlakoztak a CBA hálózatához. Jelenleg két CBA Príma áruházat üzemeltetnek Lepsényben és Polgárdiban.

 Pahola Géza és Pahola Judit CBA franchise átvevők átveszik a díjat Kiss Lászlótól,
a Magyar Franchise Szövetség elnökségi tagjától 

Az Év Multi-brand Franchise Átvevője díj nyertese a Fornetti és CBA egységeket üzemeltető S.Bedi Kft.

Bederna Balázs és Bederna Vilmos, Fornetti és CBA franchise partnerei, Máté Ferenc a Magyar Franchise Szövetség elnökségi tagja

Idén az Év Multi-unit Franchise Átvevője kategóriában szoros volt verseny. A szövetség elnöksége úgy határozott, hogy idén ezt a díjat két franchise átvevő megosztva kapja meg.
A Bubbles mosoda hálózat franchise partnere Tóth János, illetve a Duna House átvevője, Hornung Áron egyaránt részesült az elismerésben.

A 2023. Év Fiatal Sikeres Franchise Átvevője Pörös Emerencia, az Otthon Centrum hálózat franchise partnere lett.

A Franchise Díjátadó Gála házigazdája az ország legismertebb sportriportere, Hajdú B. István volt.

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu