2024-ben újra franchise kiállítás lesz Budapesten

2024-ben újra franchise kiállítás lesz Budapesten

2024-ben újra franchise kiállítás lesz Budapesten

Sokan gondolkoznak azon, miként kerülhetnének ki az alkalmazotti létből és válhatnának saját főnökükké. Egy vállalkozás elindítása nagyon sok előkészületet igényel, bonyolult és kockázatos folyamat. Nem elegendő hozzá egy jó ötlet, szükség van értékesítési tervre, pénzügyi számításokra, stratégiai előrelátásra is, de még így sem biztos a siker.  Amennyiben el akarja kerülni ezeket a kezdeti buktatókat és egy kipróbált vállalkozásba szeretne belekezdeni, akkor a franchise jelenti a megoldást.

A franchise lényege az, hogy a vállalkozó megőrzi függetlenségét ugyanakkor nem marad egyedül az üzletmenetben, a felmerülő problémák kezelésében. Már nem alkalmazottként dolgozik, mégis sokkal kisebb a kockázat, biztosabb az üzlet, hiszen egy kipróbált, máshol már bizonyított, jól működő recept alapján vezeti egységét.

2024-ben ismét Franchise Kiállítás lesz Budapesten, amely több mint 900 m2-en várja a vállalkozni vágyókat. Közel 40 kiállítóval, és a méltán ismert hazai hálózatok mellett bemutatkoznak angol, amerikai, és német koncepciók is.

A rendezvényt fő támogatója a Fornetti, szakmai partnere a Magyar Franchise Szövetség. A helyszínen nemcsak a kiállító márkák megismerésére lesz lehetőség, de a konferencia alatt számos  előadás  is elhangzik,  amelyekből a vállalkozni vágyók és a rendszergazdák egyaránt tanulhatnak.

A rendezvény 2024. április 4-én kerül megrendezésre a Lurdy Házban és reggel 10 és 17 óra között várja az érdeklődőket. A rendezvényen való részvétel előregisztrációval ingyenes, mely ezen a linken érhető el.

Amennyiben kiállítóként szeretne részt venni, regisztrálja cégét még ma ezen a linken.

Regisztráció nélkül a helyszínen 2 000 ft/fő a belépési díj.

18 év alattiak számára ingyenes a részvétel.

Helyszín: Lurdy Ház, Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14, 1097

A rendezvényt a Dakexpo kft. és a Franchising.hu szervezi a Magyar Franchise Szövetség szakmai támogatásával.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu