Csatlakozzon egy franchise hálózathoz!

Csatlakozzon egy franchise hálózathoz!

Csatlakozzon egy franchise hálózathoz!

Nem minden franchise, ami annak látszik!

Sok vállalkozás visszaél a franchise szó használatával, és nem felel meg a valóságban az etikus franchise szabályainak és/vagy nem is rendelkezik továbbadható, valós üzleti tudással (know-how).

Amennyiben franchise lehetőséget keres, akkor fontos, hogy megértse a franchise üzleti modellt, milyen kötelezettségeket vállal, valamint mit várhat el attól a hálózattól, amelyhez csatlakozik. Ismerje meg a lehetőségeket és a buktatókat.

A franchise biztosabb vállalkozási forma, mintha önálló, új vállalkozást indítana el, hiszen egy tesztelt, bizonyítottan sikeres üzleti modellt vesznek át a csatlakozó vállalkozók, melyhez betanítás, oktatás, folyamatos segítségnyújtás társul.

Találja meg azt a franchise üzletet, ami a legjobban megfelel Önnek. Ne sajnálja a keresésre fordított időt! Szerezzen be minél több információt a kiválasztott hálózatról, ismerje meg milyen versenytársai vannak és azok mennyire erősek. Nézze meg, mik szólnak a csatlakozás mellett, reálisak-e a díjak, amelyet évekig kell fizetnie. Kérdezze meg a hálózat néhány átvevőjét, mik a tapasztalataik a rendszergazdával kapcsolatban, bejöttek-e a számításaik, elvárásaik, megkaptak-e minden szükséges segítséget az üzlet indításához?

Mit nyújt a franchise rendszergazda a csatlakozó vállalkozók számára:

  • levédett márkanév, logó
  • tesztelt üzleti koncepció (know-how), NEM ÖTLET!
  • kidolgozott arculat
  • franchise dokumentáció: kézikönyvek – működési, marketing, arculati, kiszolgálási, stb. – üzlet jellegétől függően
  • üzleti terv
  • koncepció folyamatos innovációja
  • betanítás, oktatás, folyamatos segítségnyújtás a szerződés ideje alatt

Reméljük, hogy ezekkel az információkkal segítséget nyújtottunk a megalapozott döntéshez.

A magyar franchise szövetség rendszergazda tagjai vállalták belépésükkor a franchise etikai kódex betartását. Ezen hálózatok listája (link)

A rendszergazda és az átvevő kapcsolata általában az elvárások különbözősége miatt romlik meg, hogy ezt elkerülje, ismerje meg minél jobban a hálózatot a csatlakozás előtt!

Várjuk egy ingyenes konzultációra a szövetség titkárságán, hogy megkönnyítsük a választását! Hívja a 274-5186 vagy 203951541 számot, vagy kérjen időpontot a titkarsag@franchise.hu e-mailen.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu