Csatlakozzon egy franchise hálózathoz!

Csatlakozzon egy franchise hálózathoz!

Csatlakozzon egy franchise hálózathoz!

Nem minden franchise, ami annak látszik!

Sok vállalkozás visszaél a franchise szó használatával, és nem felel meg a valóságban az etikus franchise szabályainak és/vagy nem is rendelkezik továbbadható, valós üzleti tudással (know-how).

Amennyiben franchise lehetőséget keres, akkor fontos, hogy megértse a franchise üzleti modellt, milyen kötelezettségeket vállal, valamint mit várhat el attól a hálózattól, amelyhez csatlakozik. Ismerje meg a lehetőségeket és a buktatókat.

A franchise biztosabb vállalkozási forma, mintha önálló, új vállalkozást indítana el, hiszen egy tesztelt, bizonyítottan sikeres üzleti modellt vesznek át a csatlakozó vállalkozók, melyhez betanítás, oktatás, folyamatos segítségnyújtás társul.

Találja meg azt a franchise üzletet, ami a legjobban megfelel Önnek. Ne sajnálja a keresésre fordított időt! Szerezzen be minél több információt a kiválasztott hálózatról, ismerje meg milyen versenytársai vannak és azok mennyire erősek. Nézze meg, mik szólnak a csatlakozás mellett, reálisak-e a díjak, amelyet évekig kell fizetnie. Kérdezze meg a hálózat néhány átvevőjét, mik a tapasztalataik a rendszergazdával kapcsolatban, bejöttek-e a számításaik, elvárásaik, megkaptak-e minden szükséges segítséget az üzlet indításához?

Mit nyújt a franchise rendszergazda a csatlakozó vállalkozók számára:

  • levédett márkanév, logó
  • tesztelt üzleti koncepció (know-how), NEM ÖTLET!
  • kidolgozott arculat
  • franchise dokumentáció: kézikönyvek – működési, marketing, arculati, kiszolgálási, stb. – üzlet jellegétől függően
  • üzleti terv
  • koncepció folyamatos innovációja
  • betanítás, oktatás, folyamatos segítségnyújtás a szerződés ideje alatt

Reméljük, hogy ezekkel az információkkal segítséget nyújtottunk a megalapozott döntéshez.

A magyar franchise szövetség rendszergazda tagjai vállalták belépésükkor a franchise etikai kódex betartását. Ezen hálózatok listája (link)

A rendszergazda és az átvevő kapcsolata általában az elvárások különbözősége miatt romlik meg, hogy ezt elkerülje, ismerje meg minél jobban a hálózatot a csatlakozás előtt!

Várjuk egy ingyenes konzultációra a szövetség titkárságán, hogy megkönnyítsük a választását! Hívja a 274-5186 vagy 203951541 számot, vagy kérjen időpontot a titkarsag@franchise.hu e-mailen.

Cikkek

Az online és az offline ötvözete franchise-ban

A Mr Jeff egy áttörő technológiát alkalmazó mosodai franchise, amely gördülékeny, 48 órán belüli felvételt és házhoz szállítást kínáló applikáció alapú szolgáltatásával több mint 40 országban modernizálja

2021. évi Franchise Díjak pályázati kiírása

Újra kiírásra kerülnek a Magyar Franchise Szövetség pályázatai franchise rendszergazdáknak, illetve átvevőknek. Pályázzon a Magyar Franchise Szövetség díjaira, vagy indítsa el valamely kiemelkedő franchise partnerét

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu