Kedvezményes részvétel a londoni mester franchise konferencián

Kedvezményes részvétel a londoni mester franchise konferencián

Kedvezményes részvétel a londoni mester franchise konferencián

Kedvezményesen vehet részt a Magyar Franchise Szövetség 5 tagja az első európai Mester Franchise és Multi-unit konferencián, Londonban, 2018. október 23-án és 24-én. Az esemény a rendkívül sikeres las vegas-i Multi-unit franchise konferencia mintájára lesz lebonyolítva.

Ez a kétnapos franchise rendezvény nagyon jó lehetőség a fejlődésre, a tapasztalat szerzésre mindazok számára, akik érdeklődnek különböző franchise vállalkozások iránt, és azoknak is, akik már most multi-unit franchise átvevőként tevékenykednek.
A Magyar Franchise Szövetség tagjai számára a kedvezményes részvétel 299 £. A kedvezményese regisztráció határideje szeptember 14.
A konferencián való részvétel kiváló alkalom a különböző új franchise hálózatok és a legjövedelmezőbb vállalkozási lehetőségek megismerésére. Amennyiben még nem döntött, hogy milyen vállakozást indítana, vagy esetleg partnereket keres hálózatának, a konferencián való részvétel erre  kiváló lehetőséget nyújt.
A konferencia program úgy lett összeállítva, hogy inspirálja, ösztönözze és tájékoztassa a szektor vezetőit és hálózatait és az átvevőket. A tanácskozás új lendületet adhat az Ön vállalkozásának is!
Az előadások kifejezetten a franchise átvevők számára készültek. Olyan előadókkal nyílik alkalom a  találkozásra az eseményen, akiket a világ legtapasztaltabb és legnagyobb átvevői között tartanak számon. Jelenleg a világon ez az egyetlen ilyen esemény, mely specifikusan a mester és a multi-unit franchise átvevők legfontosabb és legégetőbb problémáira kiván választ adni.
A konferenciát kiállítás is kíséri, amelyen több mint 50 kiállító mutatkozik be, elsősorban olyanok, akik beszállítók és gyártók lehetnek franchise hálózatok számára.

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu