Csatlakozz a Party Pointhoz, és egész évben bulizhatsz!

Csatlakozz a Party Pointhoz, és egész évben bulizhatsz!

Csatlakozz a Party Pointhoz, és egész évben bulizhatsz!

A Party Point Hálózat Magyarország első party-kellék hálózata, ahol a léggömböktől kezdve a party-kelléken át a kreatív party-dekor megoldásokig mindent megtalálsz egy helyen.

Franchise rendszerünk olyan kiskereskedelmi koncepciót kínál partnerei részére, amellyel mind egy „családi vállalkozás” számára vagy akár egy befektető részére kiváló üzleti lehetőséget biztosít. Jó árréstartalom, folyamatosan bővülő termék- és szolgáltatáspaletta, léggömbkreációk,   rendezvénydekoráció, kiszállítás, stb..

Hálózatunk több mint tíz éve van jelen a piacon, 3 országban 12 egységgel működik. Rendszerünket folyamatosan fejlesztjük saját üzleteink tapasztalatai, ill. partnereinktől, vásárlóinktól érkező észrevételek alapján.

Keressük azokat a leendő partnereket, akikhez közel áll egy olyan vállalkozás lehetősége, ahol egész évben partizni lehet, és éreznek magunkban némi kreativitást, aminek a segítségével a vásárlóközönséget a legújabb party-trendekkel és dekorációkkal tudják meglepni.

Szeretnél egy meglévő üzletet átvenni és működtetni, vagy egy új helyen nyitnád meg Party Point üzletedet?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és megtaláljuk a megoldást, hogy már idén ősszel a Hálózatunk tagja legyél.

Kapcsolat: franchise@partypoint.hu | +36 20 216 8442

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu