Magyarországot vette célpontba a japán étterem franchise

Magyarországot vette célpontba a japán étterem franchise

Magyarországot vette célpontba a japán étterem franchise

Japán üzleti delegáció érkezett Magyarországra. Egy japán étterem franchise tulajdonosa és Akihito császár fiúgyermeke, Akisino herceg is delegáció tagja. Itt tartózkodásuk alatt a delegáció célja a magyar szolgáltatási piac megismerése. A delegáció tagjai számos helyre ellátogatnak, bevásárlóközpontokba, piacokra, éttermekbe.

A Jetro Japán Külkereskedelmi Ügynökség által szervezett fél napos konferencián, a hétfő délelőtti szimpózium keretében a japán delegáció tájékoztatást kapott a magyar ingatlanpiacról, a szolgáltató szektorba irányuló befektetések jogszabályi hátteréről, illetve a budapesti fogyasztói trendekről. A magyarországi franchise gazdaság jellemvonásairól Mandel Katalin a Magyar Franchise Szövetség főtitkára tartott előadást.

A két napos szakmai meeting kedden este zárul személyes megbeszélésekkel, ahova számos hazai vállalkozó és üzletember is meghívást kapott.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu