Üzleti lehetőség franchise cégek számára a Pristinai Repülőtéren

Üzleti lehetőség franchise cégek számára a Pristinai Repülőtéren

Üzleti lehetőség franchise cégek számára a Pristinai Repülőtéren

A Magyarország Pristinai Nagykövetsége tájékoztatása alapján a koszovói Pristina nemzetközi repülőtér az elmúlt évek jelentős utasforgalmának növekedése miatt bejelentette kapacitásbővítési szándékát. A tervek szerint a repülőtér F&B (étterem-kávézó-üzletek) kapacitását tervezik tovább bővíteni egy új sarok kialakításával, amihez magyar franchise-márkák pályázatát várják.

A kialakítandó új területen 4 üzlet kaphat majd helyet, amelyre elsősorban külföldi, egyedi koncepciót képviselő ismert márkákat (elsősorban étterem és kávézó) várnak. A márkák profiljával kapcsolatban rugalmasak, a koncepciónak viszont ellensúlyoznia kellene a meglévő hamburgeres profilú éttermet.

További tudnivalók:

  • Az üzemeltető a befektetés minden költségét viseli
  • Az üzemeltetés 2023. szeptemberétől történne
  • A részletes pénzügyi feltételek a felvázolt projektterv alapján, külön kerül kitárgyalásra a felek között.

Az üzemeltető várja a Magyar Franchise Szövetség tagjainak jelentkezését.

Az érdeklődők a továbbiakkal kapcsolatban Kerékgyártó Áron, Magyarország Pristinai Nagykövetségének külgazdasági attaséjával vehetik fel a kapcsolatot (akerekgyarto@mfa.gov.hu, +383 49 740 471) elérhetőségeken.

Cikkek

Megbízásainak felét franchise partnerein keresztül kézbesíti a DODO

Az üzleti ötletek mindössze 6 százaléka valósul meg, franchise-rendszerrel azonban jelentősen javítható ez az arány, mivel így a vállalkozás indításával járó kockázat nagymértékben csökkenthető. Az adatvezérelt logisztikai megoldásokat kínáló DODO Partner programja néhány évvel ezelőtt indult, és szinte azonnal úttörővé vált, mára pedig megbízásainak felét franchise partnerek révén kézbesíti. A vállalat szakértői összegyűjtötték azt az öt legfontosabb tényezőt, amely a franchise mellett szól.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu