A Mattesz Baby Spa a Franchise Szövetség legújabb tagja

A Mattesz Baby Spa a Franchise Szövetség legújabb tagja

A Mattesz Baby Spa a Franchise Szövetség legújabb tagja

A víz, mint ismerős közeg, minden baba számára lehetőséget nyújt a korai mozgásfejlesztés hatékonyságának növelésére, a vízhez szoktatás és az aktív, egészséges élet szeretetére.

A Mattesz Baby Spa országos hálózatának kiemelt célja, hogy egy olyan barátságos, családias közeget teremtsen a szülők és a babák számára, ahol a játékos, fejlesztő feladatok mellett, élményekben és lélekben is feltöltődve egy valódi babaparadicsomban érezzék magukat.

A Mattesz Baby Spa Mattesz Csilla válogatott úszó, vízi instruktor által kidolgozott módszer alapján működik, ahol a foglalkozások a babák számára kifejlesztett jakuzziban történnek, speciális segédeszközökkel. A program nem úszásoktatás, hanem egy korai vízhez szoktatás, mely a kisgyermek életkorának mentális és fizikális állapotára, egyedi igényére épül, amire már 4 hetes kortól várjuk legkisebb vendégeinket!

Instruktoraink, a mattesz módszer alapján,- egyéni és csoportos órák keretében-, dolgoznak, amely során a bemelegítés, aktív mozgás és levezetés (babamasszázs) hármas egysége, egy teljes, komplex mozgásfejlesztő programot biztosít. Szakorvosi vélemények alapján, ez minden baba számára kifejezetten ajánlott. A heti rendszerességgel járó babáknak, egy egyedülálló és magas színvonalú, személyre szabott mozgásfejlesztést biztosítunk.

A Mattesz Baby Spa országos szinten,- mintegy húsz városban, szakképzett instruktorokkal, – a Czeizel Intézet ajánlásával működik.

A vizi foglalkozásokon túl pedig, számos kapcsolt programmal (pl.baba-mama tornával) várjuk kedves vendégeinket franchise hálózatunkban, országszerte!

 

További információ

Antal Bernadett – salesmatteszfehervar@gmail.com
www.matteszbabyspa.hu

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu