Egészségügyi franchise hálózattal bővült a Magyar Franchise Szövetség

Egészségügyi franchise hálózattal bővült a Magyar Franchise Szövetség

Egészségügyi franchise hálózattal bővült a Magyar Franchise Szövetség

A MozgásKlinika egy manuálterápiás fókuszú gyógytorna rendelő hálózat

A MozgásKlinika víziója, hogy minél szélesebb körben biztosítsa egyéni, de standard terápiáit a magánegészségügyben megszokott magas színvonalon és a lehető legnagyobb transzparenciával.

A mozgásszervi panaszok egyre szélesebb körben érintik a lakosságot, olyannyira, hogy pusztán a deréktáji fájdalom problémakörével szinte mindenkit meg tudunk szólítani. A mozgásszervi panaszok pedig távolról sem csak a derékfájásból állnak. Az életmódunk és a környezet, amiben élünk garantálja, hogy ez a negatív trend csak gyorsulni fog, és az igény egyre nő. A szolgáltatás ezen a területen valamiért mégis elmarad a várttól: nem tudjuk, hogy mire számíthatunk, amikor időpontot foglalunk, mi vár ránk majd a rendelőben, mi történik velünk, és miért.

A MozgásKlinika ebben is változást hoz, hiszen az egyedi szakmai, és üzleti koncepciónkban a teljes folyamatra biztosítunk szabványos megoldást a minőségbiztosítástól a marketing és értékesítési folyamatokig.

A terapeutáink a MozgásKlinika szakmai koncepcióját – saját eszközök használatával együtt – a központ oktatási rendszerében sajátítják el. A részletesen kidolgozott folyamataink révén a páciens pontosan tudja, hogy mire számíthat egy-egy rendelőnkbe érkezve, míg a minőségbiztosítás és szabványos ellenőrzési rendszerek és kommunikációs módszerek a páciens számára megnyugtatóak és bármikor betektintést engednek.

Szentiványi Rita, a MozgásKlinika alapítója

A MozgásKlinika brand 18 éve indult el. Az alapító, Szentiványi Rita egy tipikus egyszemélyes rendelőben kezdte el tevékenységét és az évek alatt lépésről-lépésre fejlesztette a koncepciót.

A franchise hálózat 2021-ben indult el, és jelenleg országszerte 9 MozgásKlinika rendelő várja nap mint nap a vendégeit.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a koncepció, ide kattintva talál bővebb információt a Mozgásklinika franchiseról.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu