Gyorsan fogynak a „szabad” nagyvárosok, immár a 4. átvevővel szerződött Szolnokon az EverDerm!

Gyorsan fogynak a „szabad” nagyvárosok, immár a 4. átvevővel szerződött Szolnokon az EverDerm!

Gyorsan fogynak a „szabad” nagyvárosok, immár a 4. átvevővel szerződött Szolnokon az EverDerm!

Hazánkban is egyre többen teszik le a voksukat a lézeres szőrtelenítés mellett, hiszen a népszerű technológia megszabadít a borotválással és a gyantázással járó mindennapos problémáktól, a fájdalomtól, a szőrbenövéstől, a szőrtüszőgyulladástól, illetve a bőr felsértésétől. Időt spórol, megkönnyíti az életet és sima, szőrmentes bőrt eredményez, ráadásul mindezt tartósan – azonban nem mindegy, hol keressük ehhez a megfelelő segítséget.

Az EverDerm Laser & Beauty Clinic 2019-ben nyitotta meg kapuit, és azóta a lézeres szőrtelenítés magyarországi specialistájává vált. A cég a kezdetektől egyértelmű elveket követ, elsődleges célja az volt, hogy biztonságos, csúcstechnológiás gépekkel, magas szintű szakértelemmel, exkluzív környezetet teremtve teret biztosítson az egyre növekedő keresletnek. Az EverDerm hálózat folyamatosan bővül, számos vidéki városban jelenik meg a Budapesten gyorsan sikeressé vált koncepció.  Lassulás pedig egyelőre nem várható, ezt erősítette meg a cég ügyvezető igazgatója, Slamovits Tibor is.

“Az EverDerm Franchsie koncepciót 2020 elején kezdünk el kidolgozni a magyar franchise szövetséggel közösen. Az első átvevővel Veszprémben 2021 tavaszán írtuk alá a szerződést, amelyet hamarosan követett Zalaegerszeg, majd legutóbb Győr. Ezzel teljesült az eredetileg meglehetősen merész 2021-es terv, amely a három átvevőt tartalmazott. Ami 2022 illeti, további 2-3 taggal szeretnénk bővíteni az átvevőink számát, elsősorban a keleti országrészre koncentrálva. Ezért tartom fontos lépésnek a legújabb szolnoki partnerrel történt szerződéskötést, velük nyár végi nyitást tervezünk. Kiemelt figyelmet fordítok a legjobb átvevők és helyszínek megtalálására, hiszen ez az egyik biztos kulcsa a közös sikereknek. Érdekesség, hogy eddig valamennyi átvevőnk az elégedett ügyfeleink köréből került ki, de várhatóan ez most megfordul, és elindulnak azok a megkeresések, akik az EverDerm érzést nem a saját bőrükön ismerték meg. Az átvevői eredményeket tekintve kimondottan dinamikusan bővült az elmúlt időben a partnereink ügyfélköre, amely visszaigazolja, hogy vidéken is jelentős kereslet van a magas színvonalú prémium szolgáltatásra.”

Az Everderm Laser Center Kft. a Magyar Franchise Szövetség teljesjogú tagjaként továbbra is keresi minőségi és különleges kozmetikai és szépségipari szolgáltatások nyújtásában elhivatott átvevőit, elsősorban hazánk keleti nagyvárosaiban, de Magyarország mellett a szomszédos országok felé történő nyitás is középtávú ambícióik közé tartozik.

További információ és jelentkezés a következő linken: https://everdermlaser.hu/franchise

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu