Kihívások és lehetőségek a Bizalmi Vagyonkezelés terén 2024-ben

Kihívások és lehetőségek a Bizalmi Vagyonkezelés terén 2024-ben

Kihívások és lehetőségek a Bizalmi Vagyonkezelés terén 2024-ben

ICT Európa cégcsoport Termel & Zsidi ügyvédi iroda online webinárt szervez a Magyar Franchise Szövetség tagjai számára Bizalmi Vagyonkezelés témában.

A webinár előadója, dr. Zsidi Roland, az ügyvédi iroda vezető ügyvédje lesz, aki jogi csapatával a tavalyi évben több mint 50 bizalmi vagyonkezelő alakításában vett részt, így komoly tapasztalattal és naprakész információkkal rendelkezik ezen a területen.

Az online előadásra 2024. január 30-án (kedden), 10:00 órai kezdettel kerül sor.
A webináron való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. 

A regisztráció ezen a linken érhető el:

A rendezvény célja, hogy átfogóan bemutassa, hogyan formálja át a 2024-es év a bizalmi vagyonkezelés dinamikáját, és milyen kihívások és lehetőségek tárulnak fel a vállalkozók előtt. Részletesen kifejtésre kerül, mi változott az elmúlt időszakban a bizalmi vagyonkezelés terén, és hogyan befolyásolja ez a változás a vállalkozások stratégiáit és a vagyonbiztonságát.

Ne hagyja ki, regisztráljon ingyenesen, biztosítsa helyét az eseményen!

Az ICT Európa Finance a Magyar Franchise Szövetség tanácsadó tagja.

Cikkek

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu