Munkajogi változások témában tart webinárt az ICT Európa

Munkajogi változások témában tart webinárt az ICT Európa

Munkajogi változások témában tart webinárt az ICT Európa

Az ICT Európa online webinárt szervez a Magyar Franchise Szövetség tagjai számára a 2024-es munkajogi változások témában.

Az online előadásra 2024. március 27-én (szerdán), 10:00 órai kezdettel kerül sor.
A webináron való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A regisztráció a következő linken érhető el:  https://ict-europa-event.webinargeek.com/munkajogi-valtozasok-2024?cst=szovetsegek

A webináron a munkaszerződésekkel kapcsolatos jogi hiányosságokról, buktatókról lesz szó (az ICT Hungary tapasztalatai alapján).

Az ICT Európa cégcsoport a legfontosabb munkajogi témákat fogja kibontani szakértője, Dr. Zsidi Roland (ICT LEGAL, Termel & Zsidi Ügyvédi Iroda vezető ügyvédje) segítségével.
A rendezvény nagyon interaktív lesz, lehetőséget biztosítva a résztvevőknek, hogy feltegyék felmerülő kérdéseiket, amelyekre a szakértő real-time fog válaszolni.

Kérdezz-felek: A rendezvényre regisztrált részvevők online írásban kérdezhetik az előadót, aki a rendezvényen megválaszolja a kérdéseket. Amennyiben túl összetett kérdés érkezik, akkor a rendezvényt követően veszi majd fel a kapcsolatot a kérdezővel.

Lényeges, hogy a rendezvény nem munkavállalói szemszögből világítja meg a témákat, mivel kifejezetten munkáltatóknak és azok képviselőinek szól.  

Az ICT Európa Finance a Magyar Franchise Szövetség tanácsadó tagja.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu