Az ICT Európa csoport a Magyar Franchise Szövetség új tanácsadó tagja

Az ICT Európa csoport a Magyar Franchise Szövetség új tanácsadó tagja

Az ICT Európa csoport a Magyar Franchise Szövetség új tanácsadó tagja

A folyamatosan változó hazai gazdasági környezetben a cégvezetőknek mindig lépést kell tartaniuk a változásokkal.

Az ICT Európa csoport a Magyar Franchise Szövetséghez való csatlakozásával kívánja segíteni a franchise hálózatok-, illetve a tőlük pénzügyileg és gazdaságilag is független franchise átvevőik tevékenységét.

A magyar tulajdonban lévő ICT Európa Finance Zrt. ügyviteli szolgáltató vállalatcsoport célja, a magyar KKV szektor fejlődésre vágyó, stratégiai gondolkodású szereplőinek eljuttatni azt a szolgáltatási színvonalat, ügyfélélményt, komplex tanácsadói támogatást (adózás, számvitel, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog területeken), amely eredményeként biztonságra, versenyelőnyre tehetnek szert.

A vállalat 150 fős szakértői csapata, széleskörű iparági tapasztalata, korszerű, valamint lényeglátó gondolkodása egyedivé teszi a cégcsoportot ügyfelei számára.

A cég az Amerikai Egyesült Államokban is üzemeltet irodát,  mellyel az amerikai piacra lépő-, illetve a térségben terjeszkedő magyar cégek számára is teljeskörű segítséget tud nyújtani.

Az ICT Európa Magyarországon egyedüliként teljesjogú tagja a Russel Bedford International nemzetközi számviteli, adózási, könyvvizsgálati tanácsadó hálózatnak, így több mint 100 országban tud segítséget nyújtani ügyfelei számára.


A vállalat szakemberei a magyar franchise hálózatok számára is nagy örömmel nyújtanak segítséget.
Felmerülő kérdéseivel, vagy bővebb információért keresse Németh István key account managert, az alábbi elérhetőségek egyikén:

Mobil: +36-70-326-9202
E-mail: Nemeth.Istvan@icteuropa.hu


A cégcsoport által nyújtott szolgáltatások cégenkénti bemutatása:

– Az ICT Európa Finance megbízható és hatékony pénzügyi – számviteli szolgáltatást nyújt. A vállalkozások kötelező könyvelési és bérszámfejtési feladatain túl partnereit folyamatos adótanácsadással és kontrolling tevékenységgel segíti.

– Az ICT Business Advisory üzleti és adótanácsadással támogatja ügyfeleit. Cégstruktúra tanácsadások, exitek, felvásárlások, különböző számviteli, pénzügyi átvilágítások.

– Az ICT Európa System a PSD2 nevű, új uniós irányelvvel összhangban egy korszerű pénzügyi menedzsment rendszert fejleszt. A szoftver segítségével középvállalatok pénzügyi, adminisztratív folyamatait szeretnék automatizálni. www.slm.hu

. ICT Lions – adótanácsadás, cégalapítás, könyvelés, cégstruktúra tanácsadás, vízum ügyintézés, USA piacra lépés támogatása, kihelyezett képviselet.


A cégcsoport szakmai együttműködő partnerei:

– Az International Consulting Team Audit Kft., a Magyar Könyvvizsgálói Kamara által bejegyzett, független könyvvizsgáló és adótanácsadó vállalat. A társaság tulajdonosai és vezetői több, mint 15 éves könyvvizsgálói, pénzügyi és számviteli tapasztalattal rendelkező szakértők.

– Az ICT LEGAL (Termel & Zsidi Ügyvédi Iroda) az ICT cégcsoporttól független, azonban azzal szorosan együttműködő, teljes körű jogi szolgáltatást kínáló ügyvédi iroda. Legtöbbször az alábbi témákban támogatják a partnereiket: cégjog, munkajog, gazdaságijog, ingatlanjog, követelés-érvényesítés és adósságkezelés, állami támogatásokkal kapcsolatos jogi eljárások, versenyjog, adatvédelem (GDPR)

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu