Az ICT Európa csoport a Magyar Franchise Szövetség új tanácsadó tagja

Az ICT Európa csoport a Magyar Franchise Szövetség új tanácsadó tagja

Az ICT Európa csoport a Magyar Franchise Szövetség új tanácsadó tagja

A folyamatosan változó hazai gazdasági környezetben a cégvezetőknek mindig lépést kell tartaniuk a változásokkal.

Az ICT Európa csoport a Magyar Franchise Szövetséghez való csatlakozásával kívánja segíteni a franchise hálózatok-, illetve a tőlük pénzügyileg és gazdaságilag is független franchise átvevőik tevékenységét.

A magyar tulajdonban lévő ICT Európa Finance Zrt. ügyviteli szolgáltató vállalatcsoport célja, a magyar KKV szektor fejlődésre vágyó, stratégiai gondolkodású szereplőinek eljuttatni azt a szolgáltatási színvonalat, ügyfélélményt, komplex tanácsadói támogatást (adózás, számvitel, könyvvizsgálat, üzleti döntéstámogatás és jog területeken), amely eredményeként biztonságra, versenyelőnyre tehetnek szert.

A vállalat 150 fős szakértői csapata, széleskörű iparági tapasztalata, korszerű, valamint lényeglátó gondolkodása egyedivé teszi a cégcsoportot ügyfelei számára.

A cég az Amerikai Egyesült Államokban is üzemeltet irodát,  mellyel az amerikai piacra lépő-, illetve a térségben terjeszkedő magyar cégek számára is teljeskörű segítséget tud nyújtani.

Az ICT Európa Magyarországon egyedüliként teljesjogú tagja a Russel Bedford International nemzetközi számviteli, adózási, könyvvizsgálati tanácsadó hálózatnak, így több mint 100 országban tud segítséget nyújtani ügyfelei számára.


A vállalat szakemberei a magyar franchise hálózatok számára is nagy örömmel nyújtanak segítséget.
Felmerülő kérdéseivel, vagy bővebb információért keresse Németh István key account managert, az alábbi elérhetőségek egyikén:

Mobil: +36-70-326-9202
E-mail: Nemeth.Istvan@icteuropa.hu


A cégcsoport által nyújtott szolgáltatások cégenkénti bemutatása:

– Az ICT Európa Finance megbízható és hatékony pénzügyi – számviteli szolgáltatást nyújt. A vállalkozások kötelező könyvelési és bérszámfejtési feladatain túl partnereit folyamatos adótanácsadással és kontrolling tevékenységgel segíti.

– Az ICT Business Advisory üzleti és adótanácsadással támogatja ügyfeleit. Cégstruktúra tanácsadások, exitek, felvásárlások, különböző számviteli, pénzügyi átvilágítások.

– Az ICT Európa System a PSD2 nevű, új uniós irányelvvel összhangban egy korszerű pénzügyi menedzsment rendszert fejleszt. A szoftver segítségével középvállalatok pénzügyi, adminisztratív folyamatait szeretnék automatizálni. www.slm.hu

. ICT Lions – adótanácsadás, cégalapítás, könyvelés, cégstruktúra tanácsadás, vízum ügyintézés, USA piacra lépés támogatása, kihelyezett képviselet.


A cégcsoport szakmai együttműködő partnerei:

– Az International Consulting Team Audit Kft., a Magyar Könyvvizsgálói Kamara által bejegyzett, független könyvvizsgáló és adótanácsadó vállalat. A társaság tulajdonosai és vezetői több, mint 15 éves könyvvizsgálói, pénzügyi és számviteli tapasztalattal rendelkező szakértők.

– Az ICT LEGAL (Termel & Zsidi Ügyvédi Iroda) az ICT cégcsoporttól független, azonban azzal szorosan együttműködő, teljes körű jogi szolgáltatást kínáló ügyvédi iroda. Legtöbbször az alábbi témákban támogatják a partnereiket: cégjog, munkajog, gazdaságijog, ingatlanjog, követelés-érvényesítés és adósságkezelés, állami támogatásokkal kapcsolatos jogi eljárások, versenyjog, adatvédelem (GDPR)

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu