A MindentMent® fogászati hálózat csatlakozott a Franchise Szövetséghez

A MindentMent® fogászati hálózat csatlakozott a Franchise Szövetséghez

A MindentMent® fogászati hálózat csatlakozott a Franchise Szövetséghez

A MindentMent® fogászati rendelőkben, barátságos, felkészült orvos csapatunk, Budapest 8 pontján várja pácienseit. Nézze meg bemutatkozó anyagunkat és egyedülálló vállalati programunkat!

A MindentMent® Fogászati Rendelők küldetése segíteni Magyarország dentális egészségének javulását. Kétféleképpen segítünk: egyrészt azon dolgozunk, hogy minél többek számára legyen hozzáférhető a kiváló minőségű és megfizethető fogászati szolgáltatás, másrészt, ismeretterjesztő szakmai kutatások és cikkek készítésével segítjük a tudatos fog- és szájápolás elterjedését.

MindentMent® Corporate – egyedülálló vállalti fogászati program

Egyedülálló programunkkal, pályázatunkkal támogatjuk a csatlakozó vállalatok dolgozóinak fogászati ellátását, növelve ezzel a cég iránti lojalitásukat, vonzóbbá téve a vállalatot a munkavállalók számára: www.mindentment.hu/fogaszat/corporate

A MindentMent® Corporate program keretében a munkáltatók fogászati diagnosztikával támogatott konzultációt, vizsgálatot, valamint kedvezményes fogászati beavatkozásokat biztosíthatnak a munkavállalóik részére.

A munkavállalók évente két alkalommal díjmentes fogászati vizsgálatot, állapotfelmérést, panorámaröntgent és konzultációt vehetnek igénybe. Emellett jelentős kedvezményeket kapnak a dentálhigiéniai kezelések és egyes csomagok részeként a fogászati beavatkozások árából.

A program különlegessége, hogy a munkavállalók családtagjai részére is elérhetők a kedvezmények. A programban részt vevő vállalatok munkavállalói és családtagjaik külön a cég számára biztosított online felületen tudnak bejelentkezni az egyes szolgáltatásokra. A bejelentkezők a rendelőhálózat nyolc budapesti rendelője közül választhatják ki a legközelebbit.

További kérdéseivel forduljon Gergely Andreához, a MindentMent Corporate Üzletágvezetőjéhez az andrea.gergely@mindentment.hu email címen, vagy a +36 20 533 72 48 telefonszámon.

MindentMent® rendelők:

1054 Budapest, Báthory utca 24.
1122 Budapest, Városmajor u. 5.
1054 Budapest, Báthory utca 23.
1027 Budapest, Margit krt. 2.
1024 Budapest, Retek utca 21-27.
1068 Budapest, Szondi utca 94.
1149 Budapest, Pillangó utca 12.
1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu