Jalsovszky Ügyvédi Iroda: a Magyar Franchise Szövetség új tanácsadó tagja

Jalsovszky Ügyvédi Iroda: a Magyar Franchise Szövetség új tanácsadó tagja

Jalsovszky Ügyvédi Iroda: a Magyar Franchise Szövetség új tanácsadó tagja

A Jalsovszky Ügyvédi Iroda az egyik legdinamikusabb fejlődő és leginnovatívabb magyar ügyvédi iroda, amely már 18 éve a hazai jogi és adótanácsadói piac meghatározó, nemzetközileg is elismert szereplője.
Sikerünk alapja a logikus gondolkodással ötvözött üzleti szemlélet. Ügyfeleink nagyra értékelik, hogy nem félünk felvállalni a véleményünket, még kritikus helyzetekben sem.

Legyen szó akár üzleti partnereinkről, akár munkatársainkról, az emberközpontú gondolkozás jellemez minket. Fontos számunkra, hogy ügyfeleinkkel jó személyes viszonyt ápoljunk. Hiszünk abban, hogy a magas szintű szakmai szolgáltatás személyes kapcsolat mellett is nyújtható – sőt, hatékonyabbá teszi az együttműködést. Kiemelt célunk továbbá, hogy kollégáink barátságos és élhető munkahelyi környezetben dolgozhassanak, és így folyamatos örömöt és motivációt találjanak a munkájukban.

Mivel foglalkozunk?

  • Adótanácsadás, adótervezés és vagyontervezés
  • Vállalatfelvásárlás (M&A) és társasági jog
  • Ingatlanjog
  • Kereskedelmi jog
  • Munkajog
  • Finanszírozási jog
  • Polgári peres és adóperes eljárások

 

Büszkén valljuk, hogy irodánk a hazai legaltech egyik úttörője is egyben: a nemzetközi trendeknek megfelelően már évek óta tudatosan követjük és alkalmazzuk az egyre inkább megkerülhetetlenné váló információtechnológiai megoldásokat, ezzel is hatékonyabbá téve jogászaink mindennapi munkáját.

Piacvezető szerepünket és jogi szolgáltatásaink kiválóságát évről-évre több nemzetközi minősítő szervezet (Legal500, Chambers and Partners, IFLR, International Tax Review) is elismeri.

Kollégáink a franchise hálózatok számára is nagy örömmel nyújtanak szakmai tanácsadást a fenti témákban.

Felmerülő kérdéseivel vagy bővebb információért keresse dr. Barta Pétert az alábbi elérhetőségeken:

Mobil: +36 70 338 0018

E-mail: pbarta@jalsovszky.com

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu