Megnyílt hazánk legnagyobb BioTechUSA boltja az Allee-ban

Megnyílt hazánk legnagyobb BioTechUSA boltja az Allee-ban

Megnyílt hazánk legnagyobb BioTechUSA boltja az Allee-ban

Az étrendkiegészítőket, speciális élelmiszereket és sportruházatot gyártó és forgalmazó BioTechUSA-cégcsoport júniusban nyitotta meg Magyarországon a legnagyobb, az Allee bevásárlóközpontban található, 110 négyzetméteres exkluzív üzletét.

Ez az egyetlen olyan bolt Európában, ahol a vállalat minden termékével találkozhatnak a vásárlók, legyen szó étrendkiegészítőkről és az eddig csak online elérhető, saját tervezésű Apparel ruházati termékekről, mely főként az edzőtermi edzést űzőket szolgálja ki. A jelenleg 100-féle ruhatípusból álló, prémium alapanyagokból készülő Apparel termékcsaládban az aktív életmódot képviselők mellett a sportos divatot kedvelők is megtalálhatják a nekik tetsző darabokat.

A BioTechUSA több mint 20 éve dolgozik azért, hogy termékei és szakértelme segítségével világszerte milliókkal ismertesse meg a mozgás, a kiegyensúlyozott és aktív életmód örömét. A “The Feeling of Success” mottóval azokhoz az átlagemberekhez szól, akik tudatosan élnek, és szeretnék kihozni minden helyzetből a maximumot. Az étrendkiegészítők és funkcionális élelmiszerek mellett azonban egyre fontosabbá vált a cégcsoport számára sportruházati termékkategóriája, az Apparel is.

„Fogyasztói igényekre reagálva két éve vezettük be a magyar piacra ruhakínálatunkat, mely kezdetben egy kisebb árukészlettel online volt csak elérhető. A sikeres tesztidőszak után bővítettük termékeink palettáját, és a vásárlóink visszajelzéseit is figyelembe véve teljesen az edzőtermi edzés iránt elkötelezett vásárlóink igényeire szabott prémium kollekciókat hoztunk létre. Tavaly két – összesen 100-féle ruhatípusból álló – saját tervezésű kollekciót vezettünk be a BioTechUSA márka alatt. A legnépszerűbb termékeink a női leggingsek, a melltartók, valamint a férfi pólók, melyek együtt a teljes, ruházati termékekből származó árbevétel több mint 60%-át teszik ki. A fennmaradó 40%-on pulóverek, rövidnadrágok és trikók osztoznak” – mondta Lévai Bálint, a BioTechUSA-cégcsoport társtulajdonosa és vezérigazgatója.

Prémium alapanyagok, kényelem és jól kombinálhatóság – ez a három fő szempont jellemzi a BioTechUSA ruházati üzletágát. „Bár termékeink elsősorban az edzőtermi edzés szerelmeseinek szólnak, az idei év egyik trendje, hogy sportruházatot nemcsak sporthoz lehet viselni, hanem különböző outfitek alapdarabjai vagy kiegészítői is lehetnek.

Ezzel egyidőben nyitotta meg a cégcsoport a legnagyobb magyar egységét: az Allee Bevásárlóközpontban található, 110 négyzetméter alapterületű exkluzív üzlet különlegessége, hogy jelenleg ez az egyetlen olyan bolt Európában, ahol a BioTechUSA minden termékével találkozhatnak a vásárlók, legyen szó étrendkiegészítőkről vagy az Apparel teljes kínálatáról.

Professzionális szaktanácsadás a BioTechUSA-cégcsoport bolthálózatában

A cégcsoport hosszútávú omnichannel értékesítési stratégiájának kiemelt eleme a saját értékesítési csatornák erősítése: a tavalyi évben 17 új üzletet nyitott a vállalat, valamint a meglévő online és offline üzletek kiemelt sales- és kommunikációs támogatást is kaptak, melynek eredményeképpen a BioTechUSA-cégcsoport árbevétele elérte a 80,4 milliárd forintot, a nemzetközi bolthálózat pedig 216 százalékos forgalomnövekedést produkált. 2022-ben Magyarországon összesen 6 márkabolt, míg külföldön összesen 11 új BioTechUSA üzlet nyílt: 4 Németországban, 5 Franciaországban és 2 Szlovákiában. Az idei évben tovább folytatódott az expanzió, amelynek legújabb eleme az Allee bevásárlóközpontban megnyitott, 104. hazai BioTechUSA üzlet, ezzel együtt pedig immár 286 franchise boltot üzemeltet a vállalat szerte Európában.

Az üzletekben közös, hogy fiatalos, sportos, barátságos környezet fogadja a fogyasztókat. A BioTechUSA-cégcsoport felkészült munkatársai ráadásul professzionális szaktanácsadással is segítik vásárlóikat sportruházat-választásukban, életmódváltásukban, sportteljesítményük növelésében, személyesen és az online térben egyaránt, mely szolgáltatással a vállalat jelentősen kitűnik a versenytársai közül. 

Forrás: Trademagazin.hu

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu